Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tilliä ja piparjuurta äiti kasvattaa...

Ihan ekaksi kiitos teille kaikille uskollisille, jotka olette klikanneet itsenne tonne uuteen lukijapaneeliin <3 Teistä saa sitä ekstraenergiaa kirjotushommiin, kun yksinäistähän tää ilman teitä olis! Tervetuloa myös jokaiselle uudelle tuttavuudelle! Teitäkin aina tupsahtelee... Hienoa!

Täällä on nautittu kesän viimeisistä (toivottavasti ei sentään vielä ihan) hellepäivistä. Tänään ohjelmassa päivä äidin ja isän luona maalla perinteisten rapujuhlien merkeissä. Tein somisteeksi tällaisia helppoja, hauraita mutta ah niin tuoksuvia tillikransseja. Pikakransseja sanan varsinaisessa merkityksessä. Kuihtuivat melko nopeasti kuumassa auringonpaisteessa, mutta kauniita ne olivat silti ja tuoksu sentään jäi!










Näiden tunnelmien jälkeen on hyvä aloittaa taas uusi, innostava työviikko!

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kaikki ei aina mene niinkuin blogeissa...

Meidän aurinkoinen vapaapäivä olisi voinut alkaa tänään näillä sanoilla:


Luvassa oli leppoisa rantapäivä ihan vain tyttöjen kesken... Olin varannut mukaan ruokaa, juomaa, peiton ja tietysti, KAMERAN! Hyvä blogijuttu tulossa, idyllinen päivä lapsen kanssa rannalla! Toisin kuitenkin kävi :)



Kun viimein saimme itsemme rannalle ja peitot & eväät levitettyä, alkoi tapahtua... Pikku juttuja, mutta mikään ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi mennyt niinkuin blogeissa. Puolen tunnin kuluttua me oltiin pelätty liian matalalla pörräävää helikopteria, molemmat yltä päältä mansikassa, rantapeitto läpensä pississä ja ihan kypsiä lähtemään kotiin.

Oltiin molemmat helpottuneita kun raahauduttiin kantamuksinemme kohti autoa. Pikkuisen Uuno Turhapuron suusta kuului totuus: "Ei ollu kivaa."

Kotona otettiin aikalisä ja kunnon päikkärit.



Heti herättyä naisten päivä jatkui hiukka onnistuneemmalla shoppailureissulla keskustassa. Pienten tuoksuvien  kotiostosten voimalla me sitten on siivoiltu ilta ja nyt saadaan nauttia ihanista tuoksuista. Rantapeittokin heiluu puhtaana kesätuulessa. Itseasiassa tämä juuri on sitä elämisen parhautta, vaikka kaikki ei aina menekkään niinkuin blogeissa!



Etenkin viimepäivien tapahtumat saavat nauttimaan jokaisesta hetkestä!


keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kesän kuumin juoma

Ei ole elämää ilman ensimmäistä kahvikupillista, mutta siitäkin huolimatta kesän kuumin juoma näillä keleillä taitaa ainakin meillä olla kylmä, raikas jäätee! Nyt kun yötkin ovat taas trooppisen hikisiä, nämä jääkaappikylmät, kauniit pullot hikoilevat kesäpöydässä :)


Ihania värejä, ihania makuja, ja nyt näitä saa myös meidän putiikista!

Vihreä tee & omena
Valkoinen tee & Raparperi Vanilja
Punainen tee & Appelsiini neilikka
Persikka & Sitruuna


Huomenna (tänään? Torstaina jokatapauksessa) kaupalla maistellaan Appelsiini & neilikkaa...

NAMS!

tiistai 19. heinäkuuta 2011

...poika on tullut kotiin!

Poika tuli! Ja siitä me on koko perheen voimin riemuittu!


Kaksi viikkoa erossa 9-vuotiaasta on aivan liian pitkä aika! Ainakin äidin mielestä :) Pojalla oli kuulema ikävä vain siskoa, ja ihmekkös tuo, kuvien ja katkeamattomien juttujen perusteella hauskaa näyttää olleen! Pikkusisko saikin kasan tarkkaan harkittuja tuliaisia, joista tässä kukkapanta.



 Panta päässä me on nautittu pari päivää kiireettömästä perhe-elämästä koko porukan voimin laittelemalla kotia, shoppailemalla ja viettämällä aikaa mummolassa grilliherkkujen ja savukalan merkeissä. Viimepäivät kaupalla onkin olleet ihanaa huisketta!


Ulkona sataa taas, mutta ilma on kuin onkin melkein trooppisen kuuma. Taitaa olla vielä kesää jäljellä...

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Muruseni

Saanko esitellä teille, maailman ihanimman Murusen!
Kahvila ja sisustuskauppa saman katon alla, suloisessa sovussa.
Tänään vasta ehdin ensivisiitille ja täytyypä sanoa, että nyt kaikki kipinkapin Sotkamoon ja Muruseen jos ette ole vielä käyneet! Ihana paikka, ihanat ihmiset ja ihanaakin ihanammat herkut!





Murusen sykkeessä vierähti useampikin tovi ja mukaan tarttuivat Pappelinan matto Riikka-Marin puodista ja suklainen kakku Kallen keittiöstä. Nams!
 


Onneksi kuva jäi, vaikka kaikki muu todistusaineisto onkin jo hävitetty ;)


Viivu suosittelee!

Täydellinen sadepäivä!

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Alku aina hankalaa

Aikamoista on ollut tämä uuden blogin aloittaminen. Aluksi kun en edes itse pystynyt tekstiä kommentoimaan! Teidän lukijoiden kuvien katselusta puhumattakaan; kaikki tyhjää täynnä! Onneksi viimein sain teidät näkyviin, ja ettepä usko miten IHANATA oli bongata sieltä iloinen rivi tuttuja naamoja tai kuvakkeita :) Pienestä se ilo lähtee! Kiitos kun tulit <3

Kaiken säätämisen ohessa olen yrittänyt hiukkasen huilailla kun harvinaisesta vapaapäivästä on kyse, mutta yritykseksi on jäänyt. Ehkäpä huomenna... Aion suunnata autoni nokan kohti Sotkamoa ja sen tarjontaa.  Ehkäpä nappaan kameran mukaani ja napsin teille reissuterveisiä. Hih, valtavat reissut mulla! Mutta kyl se vaan niin on, että vaihtelu virkistää, vaikka sitten lähempänäkin. Voikaa hyvin ja palaillaan! 

Kesä se on vaikka sataisikin!





sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tervetuloa!

Olet sydämellisesti tullut tänne, Viivu's Home :n uuden karheaan blogiin. Blogissa seurataan pienen, vanhan puukoulun sydämeen kätketyn puodin elämää monelta kantilta. Tuskinpa maltan olla välillä löpisemättä myös muista tärkeistä asioista maan ja taivaan välillä... Lupaan kuitenkin entistä enemmän keskittyä sisustukseen ja muihin kauniisiin asioihin ympärillä.


Kiva kun löysit tiesi myös tänne :)

Matka jatkuu, ja sen tekeminen on aina hauskempaa yhdessä!