Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Heippa vaan taas! Joulun pyhät on nyt juhlittu, ja me vietettiin ihana, tunnelmallinen joulu lasten kanssa ukin ja mummon kuusen juurella. Lahjoista päätellen kaikki oltiin oltu kiltisti ja oli ihanaa ihan vain hiljentyä ja pysähtyä kaiken kiireen ja ahdistavankin syksyn jälkeen nauttimaan kauniista, rakkaista asioista. Arkeen palaaminenkin on tutunut kevyeltä, toisin kuin vatsa! Kummasti sitä vaan saa lisäpotkua muutamastakin vapaapäivästä.


Vaikka arki on koittanut, niin juhla jatkuu ainakin syömisen muodossa. Glögi maistuu vielä ja sitä on ihan parasta hörppiä näistä ihanista, isoista Bloomingvillen kupeista! Ihastuin tähän astiastoon viime kesänä ja yhä vaan tykkään! Kovasti!



Mukavia välipäiviä kaikille teille myös :)

<3Viivu

perjantai 16. joulukuuta 2011

Joulumyyjäiset

Lauantaina ja sunnuntaina 17.-18.12. pyöritään jo viime kesänä tutuksi tulleen Paltaniemen vanhan puukoulun uumenissa joulumyyjäisten merkeissä!!! Mukana myös minä tonttuineni ja muutamine muine ihanuuksineni! Tervetuloa moikkaamaan ja tekemään joulun parhaat ostokset!


Nähdään siellä!

Osoite on:

Satamatie 2, Paltaniemi
Tervetuloa!


perjantai 9. joulukuuta 2011

Tonttujuttu

Heipsan!

Olettehan huomanneet, että putiikin puolella on avattu 1.12. joulukalenteri! 

Joka päivä sinne ilmestyy oma, kiva tarjous, joka on voimassa koko joulukuun ajan, tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tämän päivän luukusta paljastui Mailegin supersöpö tonttulakki monenkokoiseen päähän! Meidän perheen suosikki ;)


<3 Viivu

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pukuloistoa(ko)

Eilen sitä istuttiin taas nokka kiinni telkkarissa ihmetellen linnan pukuloistoa ja ...noh, pakko myöntää, arvosteluksihan se aina menee... Pikkuneitikin oli ekaa kertaa melkein mukana tunnelmassa. Tosin taisi enimmäkseen mennä suklaakonvehtien pohjien nuoleskeluksi se homma, kuin pukuloiston ihailuksi.

Enemmän tulee melkein itselläkin tehtyä sitä kaikkea muuta oheishässäkkää siinä samalla (esim syötyä, syötyä ja syötyä...), kuin katsottua sitä varsinaista lähetystä. Joka vuosi puvut näyttävät lähes samalta ja vieraiden naamatkin jotenkin tutuilta. Hyvin harva jaksaa enää kohauttaa, vaikka yritystä selvästi on ollut. Yksi suosikki tuosta vierasjoukosta nousi kuitenkin minulla ehdottomasti ylitse muiden: Jenni Vartiainen.

 

Uskomattoman kaunis KOKONAISUUS!

Jotkut ne vaan osaa... Tai on luonnostaan näyttäviä. Itseasiassa puku pukuna ei edes olisi minun ehdottomia suosikkeja, mutta Jenni sen osasi hienosti kantaa. Näky oli vaikuttava! Ihan samaan ei päästy meidän pikkumustilla, mutta kyllä, ukki ja mummo olivat vaikuttuneita meidänkin sisäänmarssista!





Äh! Jennin jälkeen tämäkin näyttää niin... meiltä :)

Voikaatten hyvin, niin mekin voidaan!

<3 Viivu

maanantai 5. joulukuuta 2011

6.12.

Facebook statusta lainatakseni:

Aikainen lintu löytää kalenterista suomenlipun... Illalla tiedossa melkein aidot linnanjuhlat ja iskän tekemä illallinen. Meillä on Vean kanssa jo puvut ommeltu :)


Itsenäisyyspäivän jälkeen joulun odotusta ei enää tarvitse himmailla, joten meillekin viriteltiin jo ekat joulukukat kotia koristamaan. Hyasintti on niin paras! Vanhimmat ja tarkkamuistisimmat bloginlukijat varmaan muistavat, että jouluisin nukunkin sen vieressä ;)

Juhlavaa, kodikasta, rentoa -ihan millaista itse kaipaat-  itsenäisyyspäivää sinulle!

<3 Viivu

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Pikkujoulut

Mulla on ollut täällä kuulkaas ihan omat pikkujoulut... Olen imuroinut, pessyt pyykkiä, pyyhkinyt pölyjä ja kaivellut ekat joulupallot myös omaan kotiin (postin kautta niitä olenkin jo jonkin aikaa lähetellyt...). Pikkuisen joulua siis, eli pikkujoulut!


Keittiön ikkunaan ripustin Ellokselta tilatun laskosverhon, josta tykkään tosi paljon! Viritys hiukan vielä "repsottaa" tuosta keskivaiheilta ja kuva on kamalan värinen kun otin sen ilman salamaa, mutta koitetaan kestää. Verho on kuitenkin kivan kevyt ja pirtsakka tähän pieneen keittiöön, ja mikä se oliskaan se joulun väri? Taitaa olla punainen. Yllätys yllätys!


Täytyykin kuvata verho myöhemmin vähän tarkemmin, kun eihän tuosta selvää edes saa!
Tonttu parka tuli hirtetyksi lämmitysputken kautta verhotankoon, kun nämä seinät ovat NIIN betonia, etten ole vielä saanut aikaiseksi niihin iskeä porakoneen kanssa.

Jokatapauksessa; Ensimmäiset paketit on kääritty...



Ja Hiirosen tonttupariskunta muuttanut eteiseen... Ei hassumpi viikonloppu ;)

Nyt vain odottelen pikkuneitiä kotiin iskän luota, niin voidaan keittää yhdessä gögit ja nauttia tunnelmasta.

Ihanaa ja valoisaa (täällä ainakin tulee luta taivaan täydeltä!) viikkoa teille kaikille!

<3Viivu

lauantai 3. joulukuuta 2011

Hengissä ollaan!!!

...Vaikkei aina siltä tunnukkaan...

Blogin päivitys on jäänyt viimeaikoina paristakin syystä:

1. Olen ollut NIIN väsynyt ja rikki, etten yksinkertaisesti ole jaksanut... 

2. Olen joutunut ankarasti miettimään (ja melkein sitomaan sormeni tuolin alle) sitä mitä tänne saan/haluan/pystyn kirjoittamaan niin etten luokkaa ketään asianosaisia, koska tiedän, että täällä käy paljonkin niin hyvänpäiväntuttuja kuin ystäviäkin lukemassa näitä tekstejä. Välillä kun tekisi mieli suoltaa kaikki tämä kakka tänne seinälle, mutta se ei ehkä olisi kovin viisasta kuitenkaan :) Yritän siis ihan tietoisesti pitää suuta soukalla, ja keskittyä kauniisiin asioihin, joita vain ei tällä hetkellä hirmuisesti ole.

Mutta... joulu tulee vissiin kuitenkin, vaikka se täällä vielä aika mustalta joululta näyttääkin... Yritän palailla hiukan joulusemmin fiiliksin kunhan tästä lähden pienelle jouluostosreissulle ystäväni kanssa :) Siunatut ystävät! Mihin sitä muuten joutuisikaan!



Hiukkasen hämärät terveiset täältä jouluvalojen keskeltä. Lamput on vielä vähän vaiheessa :)