Sivut

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kaikki ei aina mene niinkuin blogeissa...

Meidän aurinkoinen vapaapäivä olisi voinut alkaa tänään näillä sanoilla:


Luvassa oli leppoisa rantapäivä ihan vain tyttöjen kesken... Olin varannut mukaan ruokaa, juomaa, peiton ja tietysti, KAMERAN! Hyvä blogijuttu tulossa, idyllinen päivä lapsen kanssa rannalla! Toisin kuitenkin kävi :)Kun viimein saimme itsemme rannalle ja peitot & eväät levitettyä, alkoi tapahtua... Pikku juttuja, mutta mikään ei sitten kuitenkaan loppujen lopuksi mennyt niinkuin blogeissa. Puolen tunnin kuluttua me oltiin pelätty liian matalalla pörräävää helikopteria, molemmat yltä päältä mansikassa, rantapeitto läpensä pississä ja ihan kypsiä lähtemään kotiin.

Oltiin molemmat helpottuneita kun raahauduttiin kantamuksinemme kohti autoa. Pikkuisen Uuno Turhapuron suusta kuului totuus: "Ei ollu kivaa."

Kotona otettiin aikalisä ja kunnon päikkärit.Heti herättyä naisten päivä jatkui hiukka onnistuneemmalla shoppailureissulla keskustassa. Pienten tuoksuvien  kotiostosten voimalla me sitten on siivoiltu ilta ja nyt saadaan nauttia ihanista tuoksuista. Rantapeittokin heiluu puhtaana kesätuulessa. Itseasiassa tämä juuri on sitä elämisen parhautta, vaikka kaikki ei aina menekkään niinkuin blogeissa!Etenkin viimepäivien tapahtumat saavat nauttimaan jokaisesta hetkestä!


6 kommenttia:

 1. Hih, meillä oli vähän samanlainen rantareissu eilen poikien kanssa. ;D Eväät unohtui ja kun äiti pääsi pulahtamaan veteen, niin jo vain pojat alkoivat heittää rannalta ämpäreitä, lapioita ja kenkiä veteen. Suostuivat kahlailemaan molemmat, mutta sitten tulikin jo hirrrrrrrrrrrveän kylmä ja pienempi pissi ranta-alustalle jajaja.... :D "Mennään jo pois!" ;)

  Ihania kesämuistojahan nämäkin. ♥

  VastaaPoista
 2. :D Niinpä niin... Tänään sitten suuntana mummolan ranta ja mukana kassillinen vaippoja ;)

  VastaaPoista
 3. Hahahaha! :D Kiitos :) Ihanasti meikattu nuo Vean kädetkin näemmä. Tatuoitu, koristeltu, en ehkä erota näitä termejä. Ei mee niinku Strömssössä ei..

  VastaaPoista
 4. Kävin kurkkaamassa vanhaa Viivu's Homea pitkästä aikaa ja löysinkin itseni täältä. Onnea uudelle blogille. Näyttää niin kivalta, että kun haluan siirtyä itselleni tutusta kirjamaailmasta sisustuksen ja muun mukavan pariin, klikkaan itseni tänne.

  VastaaPoista
 5. Taina: Taitaa olla meikatut... Näkisitpä navan! Mummo jo sai harmaita hiuksia. Mihin tän kanssa murrosiässä joudutaan???

  Katja/Lumiomena: Ihana kuulla sinustakin pitkästä aikaa <3 Tiedätkö, minua ihan harmittaa, kun en tällä hetkellä voi käpertyä iltaisin kirjojen maailmaan, kun meidän herkkäuninen rintsessa nukkuu vieressä... Että ei mene sitten sekään niinkuin blogeissa :) Noh, aika aikaansa kutakin. Kirja kourassa nukahtaminen on vaan NIIN parasta!

  Olen otettu jos jaksat aina poiketa <3

  VastaaPoista
 6. Hahah, hyvä sanonta tuo "ei mennyt niinkuin blogeissa". Joissain blogeissa tuntuu aina menevän, mutta mielestäni tällaiset elämänmakuiset jutut ovat mielenkiintoisempia. Ja jostain syystä helpompia samaistua ;o)...

  VastaaPoista