Sivut

perjantai 4. marraskuuta 2011

Kiitos ihanista kommenteistanne!!! En voi taas muuta todeta, kuin että mulla taitaa olla ne maailman parhaat lukijat... Ihan uskomatonta minkä voiman te aina annatte, tilanteessa kuin tilanteessa! En jaksa tällä hetkellä kommentoida jokaista viestiä yksitellen, mutta saatte olla varmoja, että lueskelen kaikki huolella ja moneen kertaan!Toivottavasti pian palailen uusin voimin ja uusien aiheiden kanssa :)

<3 Viivu

7 kommenttia:

 1. Hei Viivu.

  Toivon sydämestäni, että tämä päivä olisi taas hiukan helpompi kuin eilinen.

  Voimia Sinulle, olet ajatuksissani ja rukouksissani.

  VastaaPoista
 2. voimia vaikeaan tilanteeseen <3
  ystävien merkitys korostuu näissä vaikeissa elämänvaiheissa. kiva kuulla että myös sinä saat täältä voimaa.
  Paljon voimia sinulle.

  VastaaPoista
 3. Elämä on välillä niin surullista :´(

  Kuten moni muu, minäkin tiedän tuon erosta johtuvan tunteen, kun missään ei nää valoa tai hyvää. Haluaisi vaan nukkua ja toivoisi, että herätessä kaikki on taas kunnossa. Pimeimmällä hetkellä valtaa epäusko, että mitään hyvää voisi ikinä enää edes tapahtua. Onneksi sieltä syvimmästä notkosta ei pääse kuin ylöspäin ja joskus voit vielä sanoa, että näinhän tämän kuuluikin mennä!

  Toivon sinulle kaikkea hyvää ja uskoa parempaan ja helpompaan huomiseen. Toivon, että sinulla on lähellä ihmisiä, jotka auttaa sinut vaikeimman yli.

  Olet ajatuksissani!

  *Minna*

  VastaaPoista
 4. "Särjettyä ja murtunutta sydäntä et sinä, Jumala, hylkää." Psalmin 51 sanat vain tulivat mieleeni kun näin tässä kuvassa tuon säpäleiksi pirstoutuneen sydämen.
  Oot ajatuksissani!
  Heini

  VastaaPoista
 5. Usko pois, erot eivät ole koskaan helppoja. Ne pitää käydä läpi. Jos eron lakaisee maton alle ja luulee olevan voiton puolella. Siinä erehtyy.

  Silloin ystävien merkitys kasvaa. Heitä ei ole koskaan liikaa. Varsinkin jos löytyy luotettava olkapää. Jonka luokse voi mennä sellaisenaan, mitä on. Saa puhua omista tunteistaa.
  Ne tuntee mitä ero tilanteessa ihminen käy, on kuin vuoristorata.
  Muista, kun olet käynyt vuoristoradan läpi. Tule lopulta maaliin voittajan.
  Se kuinka pitkään siihen menee, sitä aikaa kukaan ei voi toiselle sanoa.


  http://www.youtube.com/watch?v=f0M-_-URiUk

  VastaaPoista
 6. Paljon voimia ja siunausta siulle, tosi tosi tosi paljon!!!

  VastaaPoista
 7. Voi ei, voi voi voi voi ei :( Ei tällaisia uutisia olisi halunnut koskaan joutua kuulemaan. Toivottavasti tälläkin on tarkoituksensa, siunausta ja johdatusta sulle ja teille!

  VastaaPoista