Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Keittiön valopilkku

Hei vaan taas pitkästä aikaa! Täällä ollaan oltu niin kipeinä ettei ole juurikaan jaksanut evää väräyttää ei blogin eikä juuri minkään muunkaan suuntaan. Kuume on poissa, mutta kipu ei! Ihan järkyttävä vihlonta ja jomotus on vallannut poskiontelot ja laskeskelen öitä millon olis aikaa istahtaa päivystyksen penkille hakemaan tähän helpotusta!

Sairastaminen on maailman kurjinta! Onneksi pienen valonpilkahduksen tähän lasareettielämään toi House Doctorilta saapunut kuorma, josta löysin myöskin meidän omaan kotiin sopivan keittiön lampun. IHANA!!! I'm in LOVE! Keraaminen lamppu... hauskaa vaihtelua metallisten jälkeen, ja NIIN puhdas, raikas  ja kaunis!


Kuva on vähän kökkö kun edustavaa kuvaa tästä keittiöstä ei juuri nyt saa... syyn voitte päätellä edeltä! Halusin tämän ihanuuden teille kuitenkin heti päästä esittelemään! Mitä enemmän sitä katselen, sitä enemmän siitä innostun! Lampun johto on 3m pitkä mustavalkoinen tekstiilijohto. Tai joku...


Laittelen parempia kuvia keittiöstä kunhan saan a) siivottua b) verhot...


Mukavaa viikkoa <3

3 kommenttia:

 1. Blogissani on haaste sinulle :)

  http://katsuja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Nätti lamppu ja huisin pitkä johto!

  Pikaista toipumista!! :)

  VastaaPoista
 3. Kurjaa, että olet sairastellut! Toivottavasti vaiva helpottaa pian, mutta jos tarvitset lääkäriä, älä toki mene päivystystä "täyttämään" pitkäaikaisella vaivallasi. Päivystys on kiireellistä hoitoa tarvitseville, akuuttipotilaille. Flunssat tms. pidemmän aikaa sairastaneet hoidellaan muilla vastaanotoilla. Hakeudu siis sairasvastaanotolle, omalääkärille, aluelääkärille tai mikä se teilläpäin onkaan nimeltään.

  t. hoitsu

  VastaaPoista