Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Niin se sitten starttasi heinäkuun viimeinen, ja samalla myös loman viimeinen päivä. Puuhalistalla ei niin yhtään mitään. Rannalle piti suunnata heti aamusta mutta eilisen säätiedotus olikin toiveajattelua ja todellisuus ei ihan vastaa rantakeliä. Kun kerrankin on ollut aikaa, yritin rassailla blogin asetuksia hiukan, ja kuinkas ollakkaan sain sen nyt sitten ihan sekaisin enkä saa enää muutettua gadgeteja tuohon kylkeen sillälailla kuin ne ennen olivat, grrrrr.... Vaikka kuinka valitsen malleista sellaisen, ei muutos vain siirry tänne blogin puolelle... HELP ME!

Kesä kääntyy huomenna loppua kohti ja mekin on purkiteltu kesän makuja talteen talven varalle. En ole ollut koskaan hirvittävän kätevä näissä säilömishommissa, mutta nyt sain innostuksen perinteisten pakastemarjojen lisäksi kokeilla myös marjojen hilloamista. Mikäs onkaan sen ihanampaa kuin kaivaa kaapista tuoretta, omatekoista hilloa. 
Uinnin jälkeen maistuu myös tuoreista mustikoista leivottu mustikkapiirakka. Ruiskuoressa tietysti! Se on vaan niin parasta! Ja paras tuliainen mustikkametsästä ovat tietysti varvut, joista kyllä ehtivät marjat kadota parempiin suihin ennen kuin ehdin niitä kuvaamaan :)Mansikanmakuista heinäkuun viimeistä kaikille <3


<3 Viivu

4 kommenttia:

 1. Meillä on mansikat ja mustikat poimimatta vielä. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meidän mansikat haettiin torilta valmiina poimittuina :)

   Mustikat sentään ovat ihan "oikeasta metsästä" :D

   Vielä ehtii!

   Poista
 2. Ihanan suloisia kuvia! Melkein maistan miten ihanalta tuo mustikkapiirakka varmasti maistuu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmmm... Mullakin on jo sitä ikävä :D Hävisi parempiin suihin heti samana iltana.

   Poista