Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Työvoitto

Täällä aletaan olla jo voiton puolella.  Ehei, ei flunssan kanssa, vaan kesäkauppa alkaa viimein olla tyhjä! ...ja kotivarasto & autotalli sitämyöten täys :)

Hiukkasen haikeat on fiilikset. Laittelin verkkokaupan puolelle vielä joitain kesäisiä juttuja aleen, joten käykääs katsomassa, josko siellä olisi jotain kiinnostavaa. Ne nimittäin poistuvat sitten osa kokonaan tuotevalikoimasta syyskuun lopussa joulumyynnin tieltä. Osaa tuotteista on vain yksittäiskappaleita, joten kannattaa olla nopea :)

Mun yksi omista suosikeista on tänä syksynä ollut tuo Nordalin ihana iso kerrosvati! Ihan pakko oli saada se työpöydälle, kun harvoin tulee keittiössä mitään näin suureellista tarjoiltua...

 

4 kommenttia:

 1. Mulla on mennyt jotenkin ihan ohi tämä sun uusi blogi.. oon ihmetelly miten et oo päivitellyt pitkään aikaan ;) Tosissaan ihana tuo iso kerrosvati! Mukavaa syys viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Ihanaa kun löysit tänne :) Aika monelta varmaan on mennyt ohi tämä, mutta jospa se porukka tippuu sieltä tännekin puolelle pikkuhiljaa ;)

  Kerrosvati on ihan huippu! Tykkään siitä itsekin toooosi paljon. Mulla ei ennen oo tollasta ollutkaan.

  Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mullakin aikeissa ollut hankkia tuollanen kerrosvati. Mut jos se on iso, niin miten iso se on? Mittoja? :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, ihana toi vati kyllä! :)

  Sinulle on muuten tunnustus;

  http://pienilintu.blogspot.com/2011/09/tack-sa-mycket.html

  VastaaPoista