Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Aikarauta

Blogi on ollut hiukka hiljainen tässä uudessa osoitteessaan, mutta nyt kun olen lueskellut noita teidän ihania kommentteja arvontapostauksessa, olen taas saanut melkoisen ruiskeen innostusta tähänkin hommaan!!! Täytyy sanoa, että ihania olette!!! Kiitos ihan jokaiselle lukijalle <3 Ilman teitä tässä ei olisikaan mitään järkeä!

Toinen asia, mikä on painanut mieltäni, on ollut tämän blogin ulkoasu. Asettelu ei vain ole tuntunut omalta, ja sen myötä blogikin on jäänyt hiukka vieraaksi... Nyt kuitenkin löysin taikanapin, josta sain sivun asetukset siihen malliin, että taas mahtuu isoja kuvia!!! JEEE!!! Jospa nämä kaksi asiaa virkistäisivät taas ja saataisiin tähänkin blogiin hiukka enemmän elämää :)

No mutta sitten "asiaan"...


En edes muista milloin olen viimeksi omistanut kellon. Joskus hamassa nuoruudessa ennen kännykkäaikaa, ehkä. Sen jälkeen kun kello tuli puhelimeen ja puhelimesta tuli tärkeämpi kuin käsilaukku, ei rannekellolla tai muulla perinteisemmällä kellolla ole ollut tarvetta. Kännykkä kulkee mukana kaikkialle. 


Viikko sitten Joensuun reissulla löysin Sarustiikasta kellon, joka oli pakko saada ! Söpö pieni kaulakello! Ei ihan Rolex, mutta viikon päivät on ajassa pysynyt...vetämättä :) Kello on niin söpö, että pakkohan siitä on sitä aikaakin välillä katsoa, vaikka ehkäpä ilmankin pärjäisin.


Kuvat ovat muuten eiliseltä. Luksusta on välillä käydä syömässä ja teatterissa ilman lapsia...
Kiitos lähellä asuvien isovanhempien ;)

Leppoisaa sunnuntaita, ja muistakaa osallistua arvontaan alempana!

<3 Viivu

3 kommenttia:

  1. Kaunis kello ja tämä sinun blogisi on myös kaunis ja lisäksi kiva lukea :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna ihanasta kommentista :) Ihana kun käyt!

    VastaaPoista
  3. Käyppä katsomassa blogiani. Olet VOITTAJA :)

    VastaaPoista