Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

No onkos tullut...

Vielä edelliseen postaukseen palatakseni... puketista muuten löytyivät käsin puuhun kaiverretut leimasimet, joita on jo jonkin aikaa ollut myynnissä verkkokaupan puolella. Niin suosittuja ovat olleet, että osa malleista on jo ehtinyt loppumaankin, mutta jos kiinnostaa, niin käykääpäs kurkkimassa mitä on jäljellä :)

Täällä vietetään syyslomaviikkoa. Tai noh, kaikki muut viettävät, minullahan nämä työt kulkevat tässä mukavasti mukana kaiken aikaa... Se ei tosin menoa haittaa, kun tupa on muuten täynnä iloisia lomalaisia niin läheltä kuin kaukaa. Siskon perhe saapui meille jo lauantai-iltana lomaa ilostuttamaan ja aikoivatpa urheasti viipyä ihan ensi sunnuntaihin saakka. Kun talo on täynnä sukua ja lasten iloista mekastusta, tuntuu ihan joululta!


Jokunen päivä sitten saapui myös Mailegin tonttuarmeija pahvilaatikoissa ja hetken aikaa meillä näyttikin ihan joululta :)

 

Mutta jospa tässä vielä hetken aikaa malttaisi... Glögi- ja juustokausi on silti ehdottomasti ja varmasti avattu! Siitä ei enää ole paluuta!


Mukavaa syyslomaviikkoa kaikille lomalaisille ja meille muille ihan muuten vaan!

<3Viivu

5 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania joulu juttuja, täälläkin lomaillaan tai siis koululaiset lomailee, onhan mullakin pari loma päivää. Pitääkin käydä kurkkimassa verkkokaupassa:)

  VastaaPoista
 2. Pitäisköhän sitä kanssa alkaa harkitsemaan glögin kaapista kaivelua. :)

  VastaaPoista
 3. Mailegit ovat hauskoja, moni onkin kaivanut niitä jo esille! Niin ja on meilläkin juotu jo glögiä ;)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu!

  Ihania tonttusia, mulla on melkein samanlaisia :) Vielä ovat pysyneet piiloissaan, mutta varmasti marraskuun aikana alkavat kurkkia meilläkin ulos kaapeista!

  Ihanaa joulun odotusta toivottelee
  New England Rose

  P.S. Lämpimästi tervetuloa lukijaksi blogiini Valkeat Unelmat :)

  VastaaPoista