Sivut

lauantai 3. joulukuuta 2011

Hengissä ollaan!!!

...Vaikkei aina siltä tunnukkaan...

Blogin päivitys on jäänyt viimeaikoina paristakin syystä:

1. Olen ollut NIIN väsynyt ja rikki, etten yksinkertaisesti ole jaksanut... 

2. Olen joutunut ankarasti miettimään (ja melkein sitomaan sormeni tuolin alle) sitä mitä tänne saan/haluan/pystyn kirjoittamaan niin etten luokkaa ketään asianosaisia, koska tiedän, että täällä käy paljonkin niin hyvänpäiväntuttuja kuin ystäviäkin lukemassa näitä tekstejä. Välillä kun tekisi mieli suoltaa kaikki tämä kakka tänne seinälle, mutta se ei ehkä olisi kovin viisasta kuitenkaan :) Yritän siis ihan tietoisesti pitää suuta soukalla, ja keskittyä kauniisiin asioihin, joita vain ei tällä hetkellä hirmuisesti ole.

Mutta... joulu tulee vissiin kuitenkin, vaikka se täällä vielä aika mustalta joululta näyttääkin... Yritän palailla hiukan joulusemmin fiiliksin kunhan tästä lähden pienelle jouluostosreissulle ystäväni kanssa :) Siunatut ystävät! Mihin sitä muuten joutuisikaan!Hiukkasen hämärät terveiset täältä jouluvalojen keskeltä. Lamput on vielä vähän vaiheessa :)

7 kommenttia:

 1. Sinulla on takana raskaita aikoja ja asioita. On siis ihan ymmärrettävää, että tämä bloggailu ei ole tärkeysjärjestyksessä niitä ensimmäisiä:)

  On ihan ymmärrettävää ja oikeinkin, että ei halua loukata läheisiään, mutta asioista pitää voida puhua niiden "oikeilla nimillä".

  Onhan olemassa vanha sanonta: "Kun toiseen suuntaan kumarrat, niin toiseen pyllistät", näin se vaan on:)

  Oikein mukavaa alkanutta Joulukuuta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. "Puhu vihassa ja tulet pitämään parhaan puheesi, mitä olet koskaan katunut." -W.Churchill

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Itsekin tekisi mieli joskus avautua omassa blogissaan tietyistä jutuista... Helpottaisi kovasti. Mutta sitten en kuitenkaan halua ihan kaikkea julistaa maailmalle.

  Mukavaa shoppailua! :)

  VastaaPoista
 4. Kaikenmoisia kauniita ajatuksia luoksesi ja iiiiiso vahvistava halaus!! Shoppailu on hyvää terapiaa♥ Kirjoita sitä, mikä hyvältä itsestäsi tuntuu.

  VastaaPoista
 5. On viisautta olla jakamatta frustraatioita täällä. Tänne ne jäävät ikuisiksi ajoiksi, mutta mielessäsi voit päästä niistä jo piankin eroon... aina saa loukattua jotakin, mutta vaikeampaa on puhua hyvää. Siihen kannattaa kuitenkin panostaa ;)

  Toivottavasti sinulla on väylä, jossa purkaa paineita ja ristiriitaista oloasi.
  Olen ymmärtänyt, että olet hengellinen (kristitty) ihminen? Rukous auttaa sen ohella, että jaat asioita myös kanssamatkaajien kanssa.

  Symppis- ja emppis-halaus ja kaikesta huolimatta: Iloa joulun odotukseesi!

  t. vakkarilukija Savosta

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille teille <3

  Ja niin totta, että turha näitä on täällä jauhaa loputtomiin, vaikka itsellä sulatteluun varmasti meneekin aikaa. Keskitytään positiivisiin asioihin. Siihen pieneen kauniiseen elämässä. Ja osuit oikeaan tuon hengellisyyden kanssa, sie "Savon lukija" :) Se on jotain sellasita, mitä kukaan ei voi viedä pois!!! Ei elämä, ei kuolema, ei mikään voi erottaa Hänen rakkaudestaan, joka on kaikkea ymmärrystä suurempi! <3

  VastaaPoista