Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pukuloistoa(ko)

Eilen sitä istuttiin taas nokka kiinni telkkarissa ihmetellen linnan pukuloistoa ja ...noh, pakko myöntää, arvosteluksihan se aina menee... Pikkuneitikin oli ekaa kertaa melkein mukana tunnelmassa. Tosin taisi enimmäkseen mennä suklaakonvehtien pohjien nuoleskeluksi se homma, kuin pukuloiston ihailuksi.

Enemmän tulee melkein itselläkin tehtyä sitä kaikkea muuta oheishässäkkää siinä samalla (esim syötyä, syötyä ja syötyä...), kuin katsottua sitä varsinaista lähetystä. Joka vuosi puvut näyttävät lähes samalta ja vieraiden naamatkin jotenkin tutuilta. Hyvin harva jaksaa enää kohauttaa, vaikka yritystä selvästi on ollut. Yksi suosikki tuosta vierasjoukosta nousi kuitenkin minulla ehdottomasti ylitse muiden: Jenni Vartiainen.

 

Uskomattoman kaunis KOKONAISUUS!

Jotkut ne vaan osaa... Tai on luonnostaan näyttäviä. Itseasiassa puku pukuna ei edes olisi minun ehdottomia suosikkeja, mutta Jenni sen osasi hienosti kantaa. Näky oli vaikuttava! Ihan samaan ei päästy meidän pikkumustilla, mutta kyllä, ukki ja mummo olivat vaikuttuneita meidänkin sisäänmarssista!

Äh! Jennin jälkeen tämäkin näyttää niin... meiltä :)

Voikaatten hyvin, niin mekin voidaan!

<3 Viivu

6 kommenttia:

 1. Jenni on kyllä todella kaunis ja näyttävä! Toinen, joka mielestäni näyttäisi hyvältä vaikka jauhosäkissä, on Satu Taiveaho :o)

  VastaaPoista
 2. Mutta just niihän sen pitääkin olla.. Sen tulee näyttää teiltä!! :)

  VastaaPoista
 3. Mutta te olette kyllä aika ihania kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Minusta te kyllä päihitätte jokaikisen linnassa juhlineen!
  Niin kauniita ja söpöisiä ootte :)!

  VastaaPoista
 5. Moikkelis..mua ei yhtään haittaa vaikka mua verrataan Jenni Vartiaiseen ulkonäöllisesti..
  Hyviä myyjäisiä teille Paltaniemeen. Ihanaa seutua, kaunis kirkko seutuineen. Marraskuun alussa siellä ajelin.Hukkasin nääs lentokentän. ( sehän perinteisesti on pieni paikka..) Vain mulle voi käydä niin.

  VastaaPoista
 6. Ja lisätään vielä. Ihana kuva teistä !!!!!

  VastaaPoista