Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kevään värit

Vielä vähän ennen joulua piilottelin kaikki pastellisävyt kaappien kätköihin ja mietin samalla ihan tosissani, etten voi kuvitella miten muka haluaisin joulun jälkeen tai edes keväällä ne kaivella sieltä takaisin niinkuin yleensä valon lisääntyessä. Niin siinä kuitenkin taas kävi, että tuskin olin ehtinyt tonttuja loppiaisena piilotella kun huomasin kaipaavani taas jotain värikästä ja raikasta :)


Tällä hetkellä meidän pientä kerrostalokotia sisustetaan TOSI pienellä rahalla... eipä oikeastaan rahalla ollenkaan, joten ihan pienillä, jo kotoa löytyvillä jutuilla piristettiin vähän keittiön ilmettä. 
Yksi ostos tehtiin kauppareissulla, ja se oli tuo syötävän söpö muumitarjotin. Siinä taitaa olla meidän tän kevään värit.


Mukavaa viikkoa kaikille teille jotka täällä vierailette :)

<3 Viivu

6 kommenttia:

 1. Itsellä ihan sama juttu! Syksyllä tosiaan ihmettelin että miten olen voinut viihtyä näiden vaaleanpunaisten tilkkutäkkien keskellä. Nyt niitä on taas kaiveltava takaisin tuolta aitan kätköistä=)

  Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Nyt vaan kehiin se vanhatotuus, että ei se sisustukseen käytetty rahan määrä vaan se oma kekseliäisyys.

  Eli jo olevista esiin jotain ihan uutta!!

  Ja niin vaan meilläkin kaivellaan kaapeista hempeitä päälisiä sohvan tyynyihin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tarjotin! Mistä löysit?
  T: Mari

  VastaaPoista
 4. Keltainen,pinkki, musta, sininen ja valkoinen näyttää mun silmään ihanan raikkaalle :) Hyvää alkanuttu vuotta!

  VastaaPoista
 5. Heips,
  kuinka jakselet?
  t.yökyöpeli Anne

  VastaaPoista
 6. Ihanat kevään värit...pienellä rahalla saa kaunista,kirppikset mun suosikki paikkoja.Ja ihanan kodin olet laittanut,hiljaksiin ja rauhassa vaan...t.kahden pojan yh

  VastaaPoista