Sivut

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Parempaa vuotta 2012

Vanha vuosi päättyi itkien, ja uusi alkoi samalla tavalla. Jotenkin tämä vuodenvaihde oli minulle erikoisen vaikea, mutta koin myös saavani siihen sen tarvittavan, ihan erityisen voiman. Niin paljon vihaa ja väärää katkeruutta oli taas päässyt pesimään puseron sisään, että itku itseasiassa oli oikein puhdistavaa ja tuli varmasti tarpeeseen. 

Tuosta puhdistavasta, vapauttavasta itkusta seuraa vain liian usein se, että mulla on sitten seuraavana päivänä ihan järkyttävä päänsärky, ja niinhän siitä taas kävi. Olen yrittänyt siitäkin huolimatta viljellä positiivista asennetta ja sitä onkin tänään oikein urakalla koeteltu. Ei siinä nimittäin mitään, että päätä särki koko päivän, mutta jouduin vielä turvonneissa silmissäni ja ohimot tulessa tuonne pihalle seisoskelemaan poliisisetien (itseasiassa toinen taisi kyllä olla täti) kanssa ja ihmettelemään, miksi joku tennarijalkainen oli halunnut potkia kaikista autoista peilit tuhannen päreiksi. Hyvin oli osunut! Ihan kun mulla ei olisi ollut tarpeeksi hommaa noiden vuokrarahojen käärimisessä... Nyt taitaa mennä autokin remonttiin.

Näissä merkeissä täällä aloitellaan uutta, parempaa vuotta 2012 :) Kuva ei tältä uudelta vuodelta tullut otettua, kun eipä tässä ole oikein ehtinyt/jaksanut kuvailla. Olisihan mulla ollu nakki tuolla jääkaapissa, mutta ette te sitä halua nähdä :) 

Ihanaa tulevaa vuotta kaikesta huolimatta!!!

17 kommenttia:

 1. Oikeinn ihanaa uutta vuotta sinulle! Voin luvata melko varmasti, että uusi vuosi on paljon parempi kuin päättynyt vuosi. Jaksuhaleja <3

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Samoissa fiiliksissä ollut, niin joulun ajan kuin vuoden vaihteenkin. Enemmänkin siitä blogissani, jos kiinnostaa.

  Koitahan jaksaa!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä kaikki vielä muuttuu parempaan päin. Voimia sinulle!
  Ja hyvää alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
 4. Parempaa uutta vuotta! Uusi vuosi on toivoa täynnä... :)
  http://pinterest.com/pin/255227503851995634/

  VastaaPoista
 5. Parempaa Uutta Vuotta sinulle ja koitahan pitää pää pystyssä, kaikki varmasti kääntyy parempaan päin!

  VastaaPoista
 6. Vuosi 2011 jätti kenkun leiman moneen elämään. Olen niin huojentunut, että vuosi vaihtui. Uusi vuosi - uudet mahdollisuudet!

  Kenkkuja noi autojen romuttajat, meillä on vieläkin muoveissa auton ikkuna joka jouluaattoa edeltävänä yönä oli särjetty (ja tosiaan vieläpä se ainoa ikkuna neljästä, jonka vieressä turvaistuin ja eikös yön satanut vettä ja eikös meidän aamulla pitänyt lähteä liikenteeseen. Voihan aaargh! Ja vaikka on vakuutukset, ei ole halpaa lystiä, ei ollenkaan). Ottaa ihan sairaasti pattiin, ettei tekijää meidän tapauksessa saada koskaan kiinni ja vastuuseen! Damn!

  Ja minäkin olen muuten samanlainen itkijä, sitä seuraa hirveä päänsärky. Mutta on se oikeastaan sen väärti, itku puhdistaa niin paljosta ♥

  Halauksia, pieniä hymyjä sulle toivotan ♥ Tästä vuodesta tulee vielä hyvä. Meille kaikille - yksin ja yhdessä!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää ja parempaa uutta vuotta. Itku vahvistaa.

  VastaaPoista
 8. Olen usein lukenut blogiasi, harvemmin kommentoinut, mutta nyt haluan sanoa että voi sinua. Toivotan sinulle siunausta uuteen vuoteen. Uskotaan että kaikki tosiaan kääntyy parempaan päin. Liisan sanoin itku todellakin vahvistaa.

  VastaaPoista
 9. Viivu,tääl ollaan hengessä mukana,tiedäthän.

  Tiina Okusta

  VastaaPoista
 10. JAKSUJA SIULLE HIRMUISESTI JA ISOJA HALEJA!!! ♥ Uusi vuosi tuo varmasti paljon paljon uusia asioita ILOA elämääsi (vaikkei nyt siltä tuntuisikaan)! :)

  VastaaPoista
 11. Tästä uudesta vuodesta tulee ihan vaemasti vielä varsin hyvä vuosi myös siellä teillä!!

  Mulla tulee kans aina porusärky seuraavaksi päiväksi. Oon tulkinnu sen jotenkin siitä kaikesta vollotuksen paineesta ja eritahtisesta hengittämisestä johtuvaksi ainakin itelläni.

  VastaaPoista
 12. Kiitos näistä :) Yritän ajan kanssa vierailla myös teidän blogeissa!

  Niina K.: Juu, jonkinlaista hapenpuutetta varmaan kans kun hengittelee kuin kala kuivalla maalla ja olo on sen mukainen...

  VastaaPoista
 13. Ikävää, että sinulla on ollut niin kurja olla. Elämä on siitä kuitenkin ihanaa, että juuri siksi osaa arvostaa ja iloita niistä hyvistä hetkistä niin paljon, kun välillä käy pohjalla ja kaikki tuntuu toivottomalta. Toivottavasti huomenna paistaa aurinko! t. Heidi P.

  VastaaPoista
 14. Oon kans huomannut, että migreeniin taipuvaisena suuret tunteet ei oo hyväksi. Kova itku tai kova nauru aiheuttaa sellaista painetta päähän, että päänsärky on pian jo läsnä.. Päänsärkyä myös tollasista ihme huligaaneista, not nice. Hyvää alkanutta vuotta kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista