Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Itsekeskeisiä yksityiskohtia...

Heippa vaan ja voi kauhistus mikä blogitauko tästä kesäajasta kehkeytyikään! Kamerasta on ollut akku loppu ja laturi hukassa (edelleen muuton jäljiltä. Oli se jo aikakin etsiä...), joten eipä ole tullut kuvailtua, ja ilman kuvia blogaaminen ei jotenkin ole mun juttu... Nyt on kamera kuitenkin taas iskussa ja muutama yksityiskohta tuli teille räppästyä tänään.

Täällä menee elämä töitä tehdessä, mutta en valita! Pitäisikin joskus esitellä teille uusi työympäristöni, joka on ollut varsin virkistävä ja inspiroiva! Meillä on kolmen naisen ihana kommuuni, josta saa kaunistuksen sekä kotiin että kehoon. Kodin kaunistuksesta huolehtii Viivu's Home ja viereisissä työtiloissa touhutaan ripsiä, kestopigmentointeja ja tatuointeja. Ei mitään  synkkää tatuointiluolameininkiä, vaan kuvia kauniissa ympäristössä.

Ikäänkuin "työsuhde-etuna" olen saanut ihanat uudet, luonnolliset, mutta AH niin helppohoitoiset ripset!


Ihan huippua, kun on kesä, eikä tartte meikata, kun ripset ovat mustat ihan ympäri vuorokauden! Ihan uutta tällaiselle maantien harmaalle suomineidolle jolla omat ripset ovat tuskin silmin havaittavat.

Nyt kun tämä kauneudenhoitokärpänen on päässyt puremaan, olen myös itse alkanut harjoittelemaan rakennekynsien tekoa... Erityisesti minua kiinnostavat eco geeleillä tehtävät kynsiystävälliset, hellävaraiset kestolakkaukset ja olenkin ajatellut alkaa tekemään niitä tässä muiden projektien ohessa... Kunhan ensin saan koulutuksen ja arki alkaa asettua kaupan osalta. Tällä hetkellä kyseessä on uusi harrastus. Sellainen minä olen... aina etsimässä uusia haasteita :)



Lupaan palata nyt useammin... hirveästi olisi juttujakin mielessä, joten ehkäpä tämä pieni luova tauko on tehnyt vain hyvää! 

Mukavaa viikkoa sinulle <3

11 kommenttia:

  1. Oi miten nätit uudet räpsyttimet...ja nuo kynnet-meitsi voi vain haaveilla tuollaisista tässä ammatissa, mutta lomallahan nuo kyllä vois laitattaa :). Oispa kiva käydä Kajaanissa ja putiikissasi, mutta näyttää vähän siltä, ettei tänä kesänä onnistu. Jatkuuko sulla toiminta siellä syksyllä/talvellakin vai onko vain nyt kesän auki? Laita pliis kuvia tänne! Hyvää kesän jatkoa!
    Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Heini! Muistanpa hyvin ne ajat kun en itsekään voinut tällaisia kynsiä pidellä, ja usko pois, ilmankin pärjää :)
      Tarkoitus olisi pidellä putiikkia tuossa nyt ihan pysyvästi jos vain suinkin siihen rahkeet riittävät, joten tervetuloa kurkkaamaan kunhan täällä päin liikutte :)

      Poista
    2. Kiitos, tulen varmasti käymään putiikissasi...kutsun itseni viimeistään syksyllä systereille/velipojalle kylään.
      Juu, näillä nysäkynsillä on nyt vaan pärjättävä :D. Työniloa sulle ja leppoisaa lomaa sitten! Mullakin loma vielä edessä, sitä ennen tiukasti töitä.
      Heini

      Poista
  2. Oi mäkin niin haluisin kestoväriä ripsiin ja kunnon kynnet, mutta hiton kemikaaliherkistymä epää molemmat (tai mä ainakin luulen niin.) Just manailin kun en voi enää edes aurinkopuuteria käyttää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan jehna!

      Mie olen kans allerginen esim. tummalle hiusvärille, mutta ripsiliima ei tuntunut missään vaikka tummaa on sekin. Eri väriaineet näissä kuulema. En tosin ole asiantuntija... vielä ;)

      Poista
  3. Kaunis! :) Onnea uusiin haasteisiin, kyllä niitä tavoitteita täytyy aina olla, että pysyy virkeänä. :)

    VastaaPoista
  4. Kitooooos! Haasteiden haaliminen on kai verissä. :)

    VastaaPoista
  5. Vitsit kuinka kivat räpsyttimet JA kuinka paljon musta tuntuu niinku kattosin peiliin ku luen nuita sun haasteiden haalimisia! ;) En oo ehtiny bloggaileen sitten aikoihin itekkään, tapahtuu niin paljon kaikkea muuta, mutta nyt onneksi ehdin koneelle :D.

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet! Kerrothan joskus lisää niiden tekemisestä? :)
    -Siny-

    VastaaPoista