Sivut

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Eläimellistä menoa...

Ei KÄÄK ja voi IIIIK! Meille on muuttanut alivuokralainen! Kavereineen... Mikäli oikein tunnistin googlauksen ja tunnusmerkkien perusteella, kysymyksessä on RIISIHÄRÖ. Juu, niin ne sanoivat! Koskaan en ollut kuullutkaan mutta ilmeisesti ovat muuallakin pesineet. 

Meillä on siis parhaillaan käynnissä operaatio Härön häätö. Kaikki ruokakaapit on tyhjennetty ja tätänykyä meillä syödään ainoastaan suoraan pakkasesta. Auta armias jos ei härö hoksaa häipyä!

Paljon mukavammat elukat hankittiin tytön huoneen seinälle laukkaamaan.  Ihan superit ponivalot! Lopullinen sijoituspaikka (vihreä kirjahylly joka on maalauksen alla, alaosa näkyykin jo kuvassa) on vielä työstövaiheessa. Milloinkohan sitä olisi aikaa tehdä kaikki nämä kaikki rästihommat valmiiksi... Toisaalta eipä tämä elämä taida koskaan valmiiksi tullakaan :)


<3 Viivu

2 kommenttia:

  1. Hei Viivu, pitkästä aikaa! <3<3<3 Löysin tänne 'uuteen' blogiin hieman myöhäisesti :D mutta kuitenkin. Hieman on elämä täälläkin ollut hektistä, ja blogien muutot ovat tainneet jäädä toissijaisiksi. Ilmoittelen vain uudelleen tulostani seuraamaan kun jään toivon mukaan äitiyslomalle nyt joulukuun alussa. Elämä antaa ja ottaa, kiitos Sinulle ihanasta olemassaolostasi. <3

    VastaaPoista
  2. Heippa vaan!!! Ihanaa että löysit <3
    Täällä kanssa päivitellään hiukan harvakseltaan toistaiseksi, mutta jospa tulevaisuus toisi aikaa lisää näihinkin hommiin...
    Tsemppiä sinne ja kaikkea hyvää!!!

    VastaaPoista