Sivut

torstai 1. marraskuuta 2012

Härölle hatkat

Viime postauksessa kerroin meitä kohdanneesta "riisistä", joka lienee saanut alkunsa juurikin riisistä... Aluksi ajatus pienestä alivuokralaisesta  öllötti, ällötti ja inhotti, mutta kun tartuin härkää sarvista ja kävin kaappien ja ongelman  kimppuun,  melkein kiittelin tuota ötökkää joka sai minuun kertaheitolla liikettä niin, että kävin läpi KAIKKI kuiva-aineet ja järjestelin ne kaappeihin toinen toistaan söpömpiin suljettaviin purkkeihin ja purnukoihin. Tästähän minä olin aina haaveillut!  Ja nyt se viimein tuli tehtyä!

Koska keittiön tunkeilijat viihtyvät etenkin hämärähommissa, päätin taas vaihteeksi napsia myös osasta keittiön kaapeista kaapin ovet pois. Hyllyjen reunaan kiinnitin tuollaiset söpöt tähtiteipit, jotka ovat kyllä tosi kiva vaihtoehto hyllynreunapitseille :)

Pienet vastoinkäymisetkin voi siis kääntää voitoksi ja nähdä asiassa sen postitiivisen puolen... Melkein jo tekisi mieleni sanoa, että siunattu härö! Kunhan vain muistaa täst'edes pysyä poissa... Rajansa sillä positiivisuudellakin!

4 kommenttia:

 1. Aika kiva :) Tai siis ei ne vieraat..
  Mielelläni näkisin enempikin kuvia uusista purkeista ;)

  VastaaPoista
 2. Hahaa :D Ei siis niin paha kuitenkaan :D
  Hei muuten, minkä levyistä toi teippi on?

  VastaaPoista
 3. Uudet purkit olivat vielä sen verran sikinsokin pitkin poikin etten saanut niitä kivasti yhteen kuvaan, mutta kunhan on enemmän aikaa ja päivänvaloa, pitää kuvailla keittiötä laajemminkin!

  VastaaPoista
 4. Juu ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin... Teippi on justiinsa hyllynreunan levyistä. Nyt ei ole mittaa, mutta arviolta olisiko n. 1,2 cm? Täytynee huomenna yrittää muistaa mitata!

  VastaaPoista