Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Aikainen mato

Tänä jouluna (okei, tiedän, nyt on vasta marraskuun alku) olen päättänyt, että annan biologisen kellon määrätä jouluntulemisen tahdin! Ehkäpä on vielä aikaista, mutta ei haittaa!!! Joulu on kerran vuodessa vaan, ja olen siihen täysin hurah... ei, RAKASTUNUT!


Meillä leivotaan jo pipareita ja yksi annos torttujakin on jo syöty. Eteisessä tervehtii Mailegin Nisse ja kynttilät valtaavat alaa... Joulu on ihmisen parasta aikaa, joten miksi siitä ei nauttisi silloin kun tunnelma on parhaimmillaan... Vasta satanut valkoinen lumi, joka kirkastaa niin päivän kuin mielen! Ei se enää joulun jälkeen tunnu samalta... Odottaminen on parasta!


Antiikkimessuilta ostettiin kasa vanhoja piparimuotteja ja leivottiin ensimmäinen satsi. Mikä lumoava tuoksu!!! Kyllä taas huomaan olevani NIIN jouluihminen! Ja tänä vuonna apurikin on jo varsin taitava. :)


8 kommenttia:

  1. Me paistetaan piparkakkuja ihan kesälläkin. Se on kivaa puuhaa lasten mielestä. :)

    VastaaPoista
  2. Niin samaa mieltä sun kanssa!! Ei tätä pimeyttä ja synkkyyttä ilman joulua kestäis! :) Ja oho, onpas se pikkuneiti kasvanut! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Miksipä ei sitten valaisisi vähän pidemmällä aikavälillä... :D

      Poista
  3. Me ollaan tehty torttuja jo kolmet satsit!:) Sun tyttö on kyllä kasvanu huomasti ja on aivan sinun näkönen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että meitä on monta!

      Tyttö on kasvanut reippaaksi ja isoksi, ja valitettavasti minä myös... Mutta ei hätää! Kuntokuuri on aloitettu! Taas...

      Poista
  4. As claimed by Stanford Medical, It is in fact the ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than us.

    (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING around "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    TAP this link to uncover if this little test can help you release your true weight loss potential

    VastaaPoista
  5. Do you realize there's a 12 word sentence you can speak to your partner... that will induce deep feelings of love and impulsive appeal for you buried inside his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, adore and guard you with all his heart...

    ====> 12 Words Will Trigger A Man's Love Impulse

    This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to work harder than ever before to build your relationship stronger.

    Matter-of-fact, fueling this dominant instinct is so binding to getting the best ever relationship with your man that once you send your man a "Secret Signal"...

    ...You will soon notice him expose his mind and soul for you in a way he haven't experienced before and he'll recognize you as the one and only woman in the universe who has ever truly attracted him.

    VastaaPoista