Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Äiti tehdäänkö me niitä susia?

Olen aina ollut ja tulen aina olemaan sellainen pieni kulinaristi... Hyvä ruoka on hyvää, ja erikoisuudet... Noh, ne ovat joko hyviä tai sitten ei, mutta aina ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! Pari kertaa elämässäni olen saanut sushia, ja vaikkei se nyt ihan lemppariruokiin ole kivunnutkaan, niin hyvää se on, hyvässä seurassa ja oikeaan aikaan. Ihana tapa istua iltaa... Ja nauttia ystävien seurasta. 

Tällä kertaa ystävinä ne kaikista rakkaimmat, nimittäin lapsukaiset! Kerrankin kaikki ovat melkein viikon yhtäaikaa koossa (tätä ihanan kamalaa eroperheen pätkäarkea) ja päätin juhlistaa sitä tutustuttamalla poikaset sushin saloihin :) Ensimmäinen kerta, kun itse toteutin aterian, mutta onneksi raati ei ollut kovin asiantunteva, joskin se sen sijaan oli makujen suhteen jokseenkin vaativa.


Oikeastaan eniten jännitin/pelkäsin riisin keittoa. Se kun tuntuu menevän aina niin helposti pieleen! Kun riisi onnistui (ensimmäisellä kerralla!) oli jo melkein voittajaolo. Kaupan  tuore raakakalavalikoima Kajaanissa on SURKEA joten tänään turvauduttiin graaviloheen, ja lasten mieliksi tein varulta myös tonnikalaversion ihan "omasta päästä" piparjuuren ja majoneesin kera.  Ei varmaankaan kovin "susia" niinkuin nuorimmainen asian ilmaisee, mutta ajattelin pelata ekalla kerralla varman päälle.



Rullaaminen oli yllättävän helppoa, ja toteutus ylipäänsä... Onnistui mukavasti lasten kanssa.


Kolmea erilaista tarjottavaa saatiin aikaiseksi, ja sen myötä mukava hetki alkavan viikonlopun kunniaksi. Syöminen tapahtui tietysti oikeaoppisesti puikoilla.


Ihanaa viikonloppua myös teille jokaiselle! Mulla on PIITKÄSTÄ aikaa tiedossa kahden päivän VAPAA!!! JIPPII!!! (No yhdet kynnet käyn huomenna tekemässä, mutta sitä ei lasketa...) 



2 kommenttia:

  1. Voisitko ystävällisesti hoitaa nettikauppasi toimituksia välillä. En uskalla mitenkään tilata ihania tuotteitasi joululahjaksikaan kun toimitusaika on lähempänä kuukautta kuin luvattua 2-5 päivää.

    VastaaPoista
  2. If you're trying to lose pounds then you need to get on this brand new personalized keto plan.

    To create this keto diet, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs united to develop keto meal plans that are useful, painless, cost-efficient, and satisfying.

    From their grand opening in January 2019, 100's of people have already remodeled their figure and health with the benefits a certified keto plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones offered by the keto plan.

    VastaaPoista