Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulukuun eka

Huomenna se sitten aukeaa!!! Joulukalenteri jokseenkin jokaisessa kodissa, ja ennen kuin huomataankaan, se on täällä! Ilmeisesti nyt saa alkaa jo luvan kanssa hehkuttamaan. Meillä eka adventti menee paljonkin työn merkeissä, joten aloitettiin tämä juhliminen hyvissä ajoin.

Monenmoista adventtiperinnettä on ollut ja mennyt, ja tänä vuonna niistä EI toteuteta ainakaan pullakranssia (joka muuten on ihan tajuttoman hyvä!) koskapa tämän mamman vyötärön ympärille on alkanut kuluneen vuoden aikana kohoilla sellainen varsin pullava kranssi ilman ylimääräisiä pulliakin. Sen sijaan koottiin pienimmän kanssa keittiöön sellainen maailman helpoin tee-se-itse seimiasetelma. Tänä vuonna seimiasetelman äärelle kokoontuivat Maria, Joosef, Jeesus-vauva, lammas ja seepra :D .


Keittiön pöytä sai tänään Villa Harmoniesta tuollaisen ihanan vahaliinan. Kyllästyin pöydän männynväriseen pintaan ja nyt oon kyllä NIIN iloinen keittiön raikkaammasta ilmeestä. Tykkään!


Toinen edullinen ja kiva löytö olivat myös pienet kuusentaimet juurineen... Siitä vain lasipurkkiin ja pikkuinen kuusi on valmis :)


Ihanaa adventin alkua kaikille teille!!!

1 kommentti:

  1. Easy "water hack" burns 2 lbs OVERNIGHT

    At least 160 thousand men and women are trying a simple and secret "liquid hack" to burn 2 lbs each and every night while they sleep.

    It's proven and works with everybody.

    Just follow these easy step:

    1) Get a drinking glass and fill it up with water half glass

    2) And then use this proven HACK

    and become 2 lbs lighter the next day!

    VastaaPoista