Sivut

lauantai 15. joulukuuta 2012

Loppu

Heippa vaan taas! 

Jotkut olettekin ehkä huomanneet, että yksi tarina on tullut taas tiensä päähän. Viivu's Home sellaisena kuin se on ollut, ja millaiseksi se on muotoutunut, alkaa nyt olla lopuillaan. Voisi luulla että olisin kovinkin harmissani, mutta itseasiassa olen myös helpottunut. Haikein mielin, mutta helpottunut. 

Samalla olen miettinyt blogin kohtaloa... Toisaalta olen innoissani siitä, että blogin kirjoittamiseen voisi nyt olla taas ihanasti enemmän AIKAA ja inspiraatiota kun se ei enää liittyisikään työhön millään lailla, mutta toisaalta taas olen miettinyt mikä olisi se mielekäs tapa jatkaa... Olisi kiva kuulla teidän kommentteja ja ideoita, jotka käytte täällä lukemassa. Lähdettekö vielä mukaan, jos vaihdetaan osoitetta ja näkökulmaa? Mikä olisi se näkökulma joka sinua puhuttelee?

Jos vaivaudut vastaamaan, olet mukana kivan tuotepaketin arvonnassa joka kasataan Viivu's Homen tuotevalikoimasta! Arvontaan osallistumiselle on aikaan vuoden loppuun saakka... Viimeinen päivä arvotaan!!! <3 olkoon tämä kiitos myös teille kaikille uskollisille kanssakulkijoille joita on matkaan kerääntynyt vuosien varrella.

(Ps... ihan tahallani jätän sen huikean arvontahehkutuksen tekemättä tällä kertaa, koska haluan nähdä kuka näitä jorinoita oikeasti lukee ;D )64 kommenttia:

 1. Jatka vain edelleen blogia :) Hiljaisena lukijana olen ollut, mutta päätin nyt uskaltaa kommentoida :) Sisustus- ja arkielämän jutut ovat olleet mukavaa luettavaa. Jatkossa voisi tulla myös samoja juttuja sekä vaikka tuunausvinkkejä/juttuja jos niitä löytyy. Oikein hyvää jatkoa elämälle vaikka Viivu's home tulikin tiensä päähän.

  VastaaPoista
 2. Ilman jatketaan ja mukana ollaan ja eloasi seurataan :).
  Ei muuta ku "uutta putkeen" vai miten se meni...?

  Tunnelmallista joulun aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Hiljaisena myös itsekkin olen ollut, aina ei ehdi kommenttia nakkaamaan. Pahoitteluni siittä.. Uusi blogi aihe voisi olla juurikin idearikas ja täynnä elämää- teidän elämää :) Toivottavasti kuulemme sinusta ja elämästäsi lisää jonkunlaisessa muodossa!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti jatkat vielä bloggailua!! Kaikki postaukset olen lukenut mutta kommentointi tahtoo aina jäädä :(

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut vuoden päivät tätä blogia ja tykännyt kovasti...Älä siis missään nimessä lopeta tätä blogia, vaikka yrityksesi lopetitkin...

  Ilo on lukea kirjoituksiasi ja katsoa kauniita kuviasi.

  Ihanaa joulua ja mukavia uusia tuulia ensivuoteen.

  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 6. Tykkään kovasti tästä blogista. Kauniita kuvia kotoa ja minusta juuri parhaita juttuja normielämänne jutut. Saija

  VastaaPoista
 7. Voi että!!! Mitä tähän sanoisi!!

  Toivon, että blogi jatkuisi jossain muodossa - ja toivoisin että postailisin useammin. ;) Mä tykkään ihan fiilisblogeista, paljon kuvia, pieniä arjen palasia, kodin sisustustakin ehkä, ELÄMÄÄ.

  Hyvää jatkoa! <3

  pienilintu at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Heippa Viivu!

  Älä ihmeessä lopeta kokonaan bloggailua! Olen pitkään lukenut juttujasi - niin kovin elämänmakuisia - ihan edellisen blogin ajoilta jo vuosien takaa. En muista olenko koskaan kuitenkaan kommentoinut, ehkä jonkun kerran kuitenkin, eli kovin hiljaisena olen nämä vuoden pysynyt.

  Löydät varmasti itsellesi sopivan tavan jatkaa, jos niin haluat. Uudet tuulet, uusi blogi ehkä? Vaikutat niin kovin aidolta, että olisi sääli jos loppettaisit.

  Lämmintä joulunaikaa toivottelee Johanna Tampereelta

  VastaaPoista
 9. Minäkin jo kauan olen blogiasi (ja vanhaakin) lukenut, että myöskin täällä äänestän jatkon puolesta! Oliskohan ollut ensimmäisiä blogeja,joita aloin säännöllisesti seuraamaan... :) Ja komppaan Pientä lintua blogin sisällöstä; fiiliksiä, kuvia, elämää, sisustusta...

  VastaaPoista
 10. Voi että! Elä nyt ainakaan lopettamista suunnittele! Arkea, elämää, työtä, opiskeluja (vai jokos sä valimistuit?) ihan perusjuttuja - niistä on hyvät ja kiinnostavat blogit rakennettu! :) Mukavaa joulun odotusta ja onnea ensi vuodelle jos ei enää "nähdä" näissä merkeissä!

  VastaaPoista
 11. Jatka bloggailua ja itse pidän blogeista joissa eletään ja sisustellaan. Blogisi on ensimmäisiä joita aikoinaan ole alkanut seuraamaan. Rauhallista joulun aikaa ja hyvää jatkoa mitä ikinä sitten päätätkin:)

  VastaaPoista
 12. Älä ihmeessä lopeta! Ja samalla linjalla olen muiden kanssa blogin sisällön suhteen :)

  VastaaPoista
 13. Täälläkin luetaan. Aina kun jotakin ilmestyy. Joko tässä tai uudessa osoitteessa.

  Istanbul on tällä hetkellä vaihtunut Suomen talveen...

  VastaaPoista
 14. täällä kans pitkään lkijana ollut,todella harvoin kommentoinut,mutta innolla mukana,mitä sitten tuleman pitää!!!

  VastaaPoista
 15. Hei,
  minäkin toivon juttuja lapsiperheen arjesta (ja juhlastakin). Sisustusjuttuja myös..Ihan näistä elämän pyörteistä; Siis entiseen tapaan :) Tunnelmallista joulunodotusta ja kivoja juttuja alkavaan vuoteen toivottelee Reetta

  VastaaPoista
 16. Pitkään on täälläkin seurattu sun blogia ja tykästytty siihen eli älä vaan lopeta! Kirjottele elämästäsi, kotisi sisustuksesta... Kaikkea hyvää elämän uusiin tuuliin ja hyvää joulunaikaa! Terveisin Avaliina

  VastaaPoista
 17. Voi jatka bloggailua, olen seurannut nykyistä ja vanhaa blogiasi, koska tunnut aidolta ja ihanalta ihmiseltä. Pidän kirjoituksistasi ja ihanista sisustus jutuista ja kaikista eniten elämän makuisista postauksistasi. :) Ihanaa joulun aikaa sinulle ja lapsillesi. :)

  VastaaPoista
 18. Kauniit sisustuskuvat ja kuvat elävästä elämästä ovat se juttu, mitä minä blogeista toivon ja miksi myös sinun blogiasi olen seurannut!
  Toivottavasti vielä tavataan...täällä tai jossain toisessa osoitteessa! :)

  Oikein mukavaa joulunaikaa Sinulle!

  -A-

  VastaaPoista
 19. Parhaat blogit ovat juuri näitä "elämänmakuisia", kuten Viivu's Home. Jatka sillä linjalla mikä tuntuu itsestä parhaalta, mukana pysytään! :) Mukavaa joulunaikaa ja uusien tuulien taikaa! -Minni

  VastaaPoista
 20. Minäkin pidän monimuotoisista blogeista, joissa on muutakin kuin "katsokaa, mitä ostin" juttuja. Mukana pysytään, vaikka tälläinen hissukka olenkin, eli kommentointi on todella laiskaa...

  t.3 lapsen yh itsekin :)

  Mukavaa joulunodotusta <3

  VastaaPoista
 21. Tottakai jatkat bloggailua, pidän suorasta tyylistäsi. Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 22. Minäkin toivon, että blogisi jatkuu. Mielelläni lukisin arkielämästänne, perheestänne ja touhuistanne. Mielelläni katselisin kauniita sisustuskuviasi. Hyvää joulua teille kaikille!!

  VastaaPoista
 23. Minä luen yleensä joka postauksesi, vaikka harvoin "ehdin" kommentoimaan.... Toivoisin etä jatkaisit, samoilla linjoilla joilla aikoinaan aloitit: elämää, sisustusta, ajatuksia... Juuri sellaista tavallista itsesi näköistä blogia. Hyvää joulua Viivu!

  VastaaPoista
 24. Jatka ihmeessä bloggausta! Blogi varmasti muotoutuu ajan kanssa, asettuu uomiinsa. Nettikauppa on tuttu, tämän blogin vain vähän aikaa sitten ja toivon, että blogiasi saan seurata jatkossakin :)

  VastaaPoista
 25. Alusta saakka (jo ensimmäisessä osoitteessa) mukana lukemassa, vaikka harvoin enää ehdin kommentoimaan. Jatkat bloggaamista tietysti jos siltä tuntuu. Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista
 26. jatka vain,tykkään blogistasi,minäkin tykkään elämänmakuisesta blogista jossa on juttuja laidasta laitaan.

  VastaaPoista
 27. Mielelläni lukisin jatkossakin! Sisustus, arki kaikkine pyörteineen kiinnostaa :-)
  Mukavaa Joulun odotusta,

  P ja pienet

  VastaaPoista
 28. Luen blogiasi myös jatkossa, jos jatkat sen pitämistä. Kaikki normaaliin arkeen liittyvät aiheet kiinnostavat. Hyvää Joulun odotusta ja Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 29. Älä lopeta tätä blogia, olen ollut lukijana monta vuotta, tykkään ihan arkisista jutuista ja kuvista:)

  VastaaPoista
 30. Ei saa lopettaa :) Olen lukenut blogiasi vuoden verran. Tavallisesta elämästä ja arjesta on mukava lukea :) Rauhallista Joulun odotusta <3

  VastaaPoista
 31. Jos muutat, muutan mukanasi. Blogiasi on ollut mukava seurata. Blogeissa kauniit kuvat ja ihan tavalliset asiat arjesta ja juhlasta ovat niitä miksi aina uudelleen palaan lukemaan tiettyjä blogeja. t.Heidi P.

  VastaaPoista
 32. Hei! Minäkin olen ollut aika hiljainen seurailijasi, mutta toivon kovasti sinun jatkavan. En ole koskaan niinkään seurannut sisustuspuolta blogissasi, vaikka siitäkin pidän, vaan enemmänkin seuraan juttujasi tavallisesta elämästä iloineen ja ongelmineen.
  Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 33. Te ootte kaikki ihan YYYYBER IHANIA!!!

  ...vai voiko varhaiskeski-ikäinen sanoa niin? Vai onko se joku keski-ikäisten sanonta? Noh, se oli kuitenkin ensimäinen ajatus päässäni kun luin nämä teidän jättämät kommentit... Vihdoin...

  En meinannut uskaltaa edes "tulla tänne" jos täällä ei olekkaan ketään... :D

  Love you <3

  VastaaPoista
 34. Yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu :)

  Mukana pysyisin tiiviisti jos jatkaisit vielä! Minua kiinnostaa ne arjen askareet ja kauniit asiat.

  Hyvää Joulua!!

  VastaaPoista
 35. Hei, mukana pysyn myös edelleen :) tykkään lukea juttuja ihan tavallisesta arjesta, lapsista, kodin laittamisesta ja itse tekemisestä. Arvostan aitoutta- ja sitä sinun blogisi on tarjonnut.

  Ihanaa joulun aikaa <3

  T: "hiljainen" lukijasi Pia

  VastaaPoista
 36. Kiva on ollut lukea juttuja oikeasta elämästä, perheestä ja putiikista. Blogissasi on myös ilo katsella kauniita kuvia, ja toivon myös jatkoa tarinoillesi :)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 37. Mielelläni lukisin blogiasi jatkossakin, ja sisustus ja arki kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 38. Jatkat tietenkin bloggailua :) Mie haluaisin lukea arkisia juttuja, nähdä kauniita kuvia siitä miten sinä katsot maailmaa... Välillä on mukavaa mennä kevyesti aiheesta aiheeseen, joskus sukellus syvemmälle on paikallaan. Hengähdä hetki ja rauhoita ajatukset, nauti joulun ajasta ja läheisistä. Sitten toivon mukaan kuulemme sinusta taas useammin :)

  VastaaPoista
 39. Kovin mielelläni lukisin jatkossakin blogiasi :)
  Lopettiko nettikauppakin :/

  Lämpöistä joulun odotusta!

  VastaaPoista
 40. Etköhän sinä jatka sisustushommia jatkossakin, joten niistä olisi kiva lukea! Tietty jatkoa!
  Rentoa ja leppoisaa joulua sinulle!

  VastaaPoista
 41. Jatka blogiasi ja kirjoittele ihan mitä mieleesi tulee. :)
  Tykkään lukea juttujasi.

  Hyvää joulua!

  -AniiL-

  VastaaPoista
 42. Moi!
  Jatka ihmeessä blogin pitämistä ja just tällaisena kuin tähänkin asti, eikä haittaa vaikka kerkeisit useamminkin kirjoittamaan, en kyllästy juttuihisi :).
  Hyvää joulua teidän perheelle!
  Heini

  VastaaPoista
 43. Lueskelin jo vanhaa blogiasi ja täälläkin olen käynyt säännöllisesti kurkkimassa mitä olet kirjoittanut. Jatka siis ihmeessä blogin kirjoittamista, sillä myös minä luen mielelläni mitä sinulle ja perheellesi kuuluu. Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 44. Jatka vain, jo pitkään on tulluut juttujasi luettua. Ihan samaan malliin kirjoittele, kuten ennenkin. Ihanaa joulua :)

  VastaaPoista
 45. Voi jatka toki, mukavasti kirjoita pienistä ja valillä suuristakin elämän asioista.
  Kuvat on kivoja, niistä saa mukavasti pontta tarinaan.

  -Sanna-

  VastaaPoista
 46. Jatka samaan tyyliin, mukana lukijana olen vaikka osoite vaihtuukin :)

  MinnaK

  VastaaPoista
 47. Kyllä hyvälle blogille aina on paikkansa. Olen tykännyt blogista. Sopivasti arkea ja kauneutta ja arjen kauneutta!
  Anni

  VastaaPoista
 48. Heippa. Olen ihan samaa mieltä kuin muutkin lukijasi kommenteissaan, jatka vain bloggaamista! Myös minä olen seurannut blogejasi jo pidemmän aikaa(kommentoinut en ole varmaan kertaakaan aiemmin), ja tykkään jutuistasi. Ja sekin että et asu pääkaupunkiseudulla, on jotenkin tuonut oman lisänsä blogiisi. Tykkään kyllä lukea monenlaisia blogeja riippumatta missä kirjoittaja asuu, mutta itsekin pienemmässä kaupungissa asuvana tunnen jotain ihme kotiseuturakkautta, kun sieltä Kajaanista kirjoittelet :)

  Tee niin kuin sinusta itsestäsi hyvältä tuntuu, sehän on tärkeintä. Kaikkea hyvää sinulle ja rauhaisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 49. Kiitos näistä ihanista kommenteista taas! Jos minulta itseltäni kysytään, niin kyllä mulla jonkinlainen syvä rakkaussuhde on tähän blogaamiseen, vaikka se välillä on väsyttänyt... Odotan jo innolla mitä uutta ensi vuosi tuo tullessaan... :)
  Sitä ennen kuitenkin ihanaa joulun aikaa kaikille <3

  VastaaPoista
 50. Ihana blogi sinulla on <3 vaikka vain harvoin ehdin ajatuksela blogeja lukemaan, niin täällä mä piipahdan silloin kun siihen aikaa riittää :)

  VastaaPoista
 51. Ihana blogi sinulla on <3 vaikka vain harvoin ehdin ajatuksela blogeja lukemaan, niin täällä mä piipahdan silloin kun siihen aikaa riittää :)

  VastaaPoista
 52. Vanhassa osoitteessa olinkin lukijasi, mutta jostain syystä en tänne uuteen ole tietäni löytänyt ja viime aikoina olenkin ollut laiska blogailija. Monenmoista näyttää elämässänne tapahtuneen viime lukeman. :) Vanhaa blogiasi ennen puotia olio ainakin mukava lukea :)

  VastaaPoista
 53. Ihana blogisi viihdyttää mitä se sitten sisältääkään. Kauneutta ja ihania ideoita!!! -anne Salosta-

  VastaaPoista
 54. Hei! Toivoisin sinun jatkavan bloggaamista arkielämän, sisustamisen - ja joulun- näkökulmasta :) t. Heidi Oulusta

  VastaaPoista
 55. Minä ainakin käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkimassa "jorinoitasi", eli jatka ihmeessä! On tosi harmillista ettet asu enää täälläpäin niin ei törmäillä muuten missään, joten onneks on edes tämä blogi! <3 Paljon siunausta, iloa ja voimia pian alkavaan uuteen vuoteen!!

  VastaaPoista
 56. Voi älä lopeta bloggaamista! Harmitti, kun en ehtinyt liikkeeseesi enää ennenkuin suljit ovet :( Täällä käyn kyllä kurkkimassa aina kuin vaan tulee uusia juttuja, toivottavasti jatkat edelleen!! *Minna*

  VastaaPoista
 57. Täällä ilmoittautuu yksi säännöllisen epäsäännöllinen lukija lisää! Olen kiinnostunut lukemaan mahdollista uutta blogiasi myös jatkossa, mutta näkökulmasta en osaa sanoa. Tykkään kovasti tällaisista elämänmakuisista blogeista, sopivasti sekaisin kaikkea kiinnostavaa. Yhden asian blogit voivat olla hienoja myös, mutta minua henkilökohtaisesti eniten kiinnostaa ihan oikea elämä ja kauniit asiat :) Kaikkea hyvää sinulle jatkossa, mihin sitten päädytkin :)

  VastaaPoista
 58. Ehdottomasti jatkan blogin seuraamista, vaikka osoite vaihtuis mihin :) samalla linjalla voit. mun puolesta jatkaa, olen tästäkin blogista kovin tykännyt !

  VastaaPoista
 59. Vieläkö ehtii=) Säännöllisen epäsäännöllisesti seurailemassa olen juttujasi käynyt=) Toivottavasti jatkat, minäkin mielellään jatkaisin uudessa osoitteessa blogisi seuraamista. Tykkään lukea ihan arkielämän jutuista.

  Hyvää uutta vuotta toivottelen!

  VastaaPoista
 60. Mattimaija Myöhäisenä huikkaan vain, että olen lukenut jokaisen juttusi. Joulun alla muistelin sitä ihanista ihaninta vanhaa kalenterikertomustasi.....usein huomaan lukiessani pohtivani, miten jakselet, voit ja pärjäilet. Kaikkea hyvää alkaneelle vuodellesi toivon. Toivottavasti et häviä kokonaan täältä....ja jos niin päädyt tekemään, niin kulje luottavaisin askelin♥
  Kaikkea hyvää sinulle ja omillesi♥

  VastaaPoista
 61. Viimeinen päivä meni jo........

  VastaaPoista
 62. In this manner my associate Wesley Virgin's tale launches with this shocking and controversial video.

  As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get everything they want.

  As it turns out, these are the EXACT same tactics many famous people (notably those who "come out of nothing") and top business people used to become wealthy and famous.

  You've heard that you utilize only 10% of your brain.

  That's really because the majority of your brainpower is UNCONSCIOUS.

  Maybe that thought has even taken place INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years ago, while riding a non-registered, beat-up trash bucket of a car with a suspended driver's license and with $3.20 in his bank account.

  "I'm very frustrated with going through life payroll to payroll! Why can't I become successful?"

  You took part in those types of questions, isn't it right?

  Your success story is going to happen. All you have to do is in YOURSELF.

  UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

  VastaaPoista
 63. replica bags south africa hermes replica w9f81w9o04 7a replica bags meaning my site q2s13z9h99 louis vuitton replica replica bags australia n3j92s8f41 i thought about this e7h58f5h96 Ysl replica bags zeal replica bags n8g75r4j79

  VastaaPoista