Sivut

torstai 1. marraskuuta 2012

Härölle hatkat

Viime postauksessa kerroin meitä kohdanneesta "riisistä", joka lienee saanut alkunsa juurikin riisistä... Aluksi ajatus pienestä alivuokralaisesta  öllötti, ällötti ja inhotti, mutta kun tartuin härkää sarvista ja kävin kaappien ja ongelman  kimppuun,  melkein kiittelin tuota ötökkää joka sai minuun kertaheitolla liikettä niin, että kävin läpi KAIKKI kuiva-aineet ja järjestelin ne kaappeihin toinen toistaan söpömpiin suljettaviin purkkeihin ja purnukoihin. Tästähän minä olin aina haaveillut!  Ja nyt se viimein tuli tehtyä!

Koska keittiön tunkeilijat viihtyvät etenkin hämärähommissa, päätin taas vaihteeksi napsia myös osasta keittiön kaapeista kaapin ovet pois. Hyllyjen reunaan kiinnitin tuollaiset söpöt tähtiteipit, jotka ovat kyllä tosi kiva vaihtoehto hyllynreunapitseille :)

Pienet vastoinkäymisetkin voi siis kääntää voitoksi ja nähdä asiassa sen postitiivisen puolen... Melkein jo tekisi mieleni sanoa, että siunattu härö! Kunhan vain muistaa täst'edes pysyä poissa... Rajansa sillä positiivisuudellakin!

6 kommenttia:

  1. Aika kiva :) Tai siis ei ne vieraat..
    Mielelläni näkisin enempikin kuvia uusista purkeista ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa :D Ei siis niin paha kuitenkaan :D
    Hei muuten, minkä levyistä toi teippi on?

    VastaaPoista
  3. Uudet purkit olivat vielä sen verran sikinsokin pitkin poikin etten saanut niitä kivasti yhteen kuvaan, mutta kunhan on enemmän aikaa ja päivänvaloa, pitää kuvailla keittiötä laajemminkin!

    VastaaPoista
  4. Juu ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin... Teippi on justiinsa hyllynreunan levyistä. Nyt ei ole mittaa, mutta arviolta olisiko n. 1,2 cm? Täytynee huomenna yrittää muistaa mitata!

    VastaaPoista
  5. Do this hack to drop 2 lbs of fat in 8 hours

    Over 160 thousand men and women are losing weight with a simple and secret "liquids hack" to burn 2lbs each and every night in their sleep.

    It is scientific and it works on everybody.

    You can do it yourself by following these easy steps:

    1) Go get a glass and fill it up with water half the way

    2) Then learn this weight loss hack

    so you'll be 2lbs thinner the very next day!

    VastaaPoista
  6. Do you understand there's a 12 word phrase you can tell your man... that will induce deep feelings of love and instinctual attraction for you deep within his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, treasure and care for you with all his heart...

    =====> 12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

    This instinct is so hardwired into a man's mind that it will drive him to work better than ever before to build your relationship stronger.

    Matter of fact, triggering this influential instinct is so mandatory to having the best ever relationship with your man that the second you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will instantly notice him open his soul and mind to you in such a way he never experienced before and he'll distinguish you as the only woman in the galaxy who has ever truly interested him.

    VastaaPoista