Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Herkullisia tuoksuja keittiöön

Valon määrän ihanasti lisääntyessä perinteisten kynttilöiden polttelu jää huomattavasti vähemmälle kun talven pimeinä iltoina, mutta voisipa sanoa, että meillä kynttilä palaa silti lähes aina. Yleensä vieläpä tuoksuva sellainen. Kynttilöiden tuoksut jakavat ihmiset helposti kahteen kastiin, ja itse tunnustaudun ehdottomasti tuoksuihmiseksi! Ne kaikkein parhaat ja herkullisimmat tuoksut olen löytänyt Party Liten valikoimasta. Jotenkin näin keväällä ne tuoksut leijailevat meillä etenkin keittiössä, ja tämän kevään uutuustuoksuista mun ehdoton lemppari on tomaatti-basilika. Kuulosti aluksi aika hurjalta, mutta on se vaan NIIN ihana!



Kynttilä on sytytettävä ainakin aamukahvin ajaksi. Jotenkin se tuo sellaisen rauhallisen ja hiukan spesiaalin juhlahetken näihin ihan tavallisiin arkisiin aamukiireisiin. Koko päivä alkaa jotenkin paljon paremmin. Eikö? Tänään päivä alkoi muutenkin hyvin, nimittäin aamukahvin kaverina oli eilisiltä ukin synttäreiltä pihistettyä juustokakkua... :)



 

2 kommenttia:

  1. Enpäs olekaan tuoksutellut tomaatti-basilikaa, pitää kauppareissulla tuoksutella :)

    Meillä poltellaan myös kynttilöitä aika paljon, aamupalalla, ruokaillessa, iltapalalla ja olen huomannut, että se jotenkin, jostain kumman syystä rauhoittaa lapsia :O

    VastaaPoista
  2. juu, itse olen huomannut vähän samaa... Aina on vähän niinkuin juhlahetki :D Ja miksipä ei olisi. Yhdessä syöminenhän on vähän kuin pieni juhla...

    VastaaPoista