Sivut

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Katri ilahdutti minua tässä päivänä muutamana tällaisella ihanalla tunnustuksella, joka sai melkein tipan kohoamaan silmäkulmaan... Jostain syystä tällainen äitiyteen liittyvä tunnustus tuntui nyt erityisen hyvältä, kun omaa äitiyttä ja lasten elämää on joutunut tämän talven aikana paljonkin pohtimaan. Kuinka sitä kaikista elämäntilanteista huolimatta voisi tarjota lapsille sen kultaisen lapsuuden, josta sitten ponnistaa elämään kun aika koittaa. Kipeitä, niin kipeitä asioita!!! Kiitos Katri <3

 

Tunnustuksessa pyydettiin jatkamaan loppuun seuraavat lauseet:

1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi... hyvin harvoin! En ainakaan silloin, kun puren hammasta etten täysin pimahtaisi murrosikäisen kanssa talon päätösvallasta taistellessani tai kuunnellessani kolmatta tuntia kolmevuotiaan uhmaikäisen vikinää (kyllä, ihan oikeasti se VINKUU!!!) Ehkä silloin kun onnistuneesti pimahdan vain sisäänpäin ja lopulta murrosikäinen antaa ison halin "pikku äidille" ja kolmevuotias katsoo kirkkailla silmillään ja sanoo, "Äiti sä olet hassu pelle" 

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... kodin järjestyksessä pitäminen, ehdottomasti!

3.Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... sanoi, että äiti sä näytät tosi paljon nuoremmalta ja kauniimmalta kuin ***** , hih! No joo... ehkä ne rakkaudentunnustukset kuitenkin on sitä parhautta :)

4. Kello 12 yöllä olen yleensä... poikittain sohvalla ja vietän sitä ansaittua omaa aikaa!

5. Kello 8 aamulla olen yleensä... poikittain eteisen lattialla ja uhkailen, lahjon ja kiristän pienintä pukemisen kanssa. Yleensä reitti kulkee noihin aikoihin kerran myös keittiönpöydän ali kontaten...

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... mukavaa hiihtolomaa.

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... olet maailman ihanin, rakkain ja tärkein äiti.

8. Viimeksi kiroilin, kun... en oikeastaan kiroile mutta viime viikonloppuna taisin sanoa ruman sanan...

9. En ole koskaan osannut... vesihiihtää. Ehkä äitien ei tarvitse...

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on... shoppailla ja pussailla :)
  

2 kommenttia:

  1. Juuri noista syistä, jotka mainitsit tuossa alussa, halusin antaa tämän tunnustuksen sulle. Ja kaiken lisäksi sulla on ihan loistava huumorintaju, sillä pötkii vaikeuksienkin keskeltä pitkälle. ;)

    Hyviä nuo lauseet! Erityisesti nro 3! :D Totuushan tulee lasten suusta. Niin se on.

    VastaaPoista
  2. Numero 2 on ihan täysin totta! :D

    VastaaPoista