Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Juhlahumua

Täällä on juhlittu pikkuneidin kolmevuotissynttäreitä kauniissa kelissä monta päivää! Hiukan mietin kuinka mahdan selvitä kaikesta juhlahässäkästä yksikseni, mutta ihan turhaan huolehdin! Kaikki saatiin määräaikaan mennessä valmiiksi ja pikkuneidin ja muutaman vieraankin mukaan meillä vietettiin parhaat kemut ikinä! Se, mistä en sitten välttämättä olekaan enää niin ylpeä on se seikka, että kaikki herkut jaksettiin myöskin syödä melkein ihan itse :)


Sankarin riemu oli rajaton!Vaaleanpunaiseen valkosuklaa-sitruuna kakkuun käytiin hakemassa innoitusta ja vinkkiä Kinuskikissan sivuilta. Ohjeissa ei ihan kaikistellen pysytty, mutta hyvää tuli!


Synttärien teema oli kovasti vaaleanpunainen ja Hello Kitty painotteinen sankarin toiveiden mukaan, ja niinpä myös olohuoneen sohvaan korkattiin uusi Rie Elise Larsenin sänkypeite. Ihana!!! Ihastuin heti ikihyviksi, tämä on niin reilun kokoinen! Monesti näistä sisustuspeitoista on tosi hankala löytää riittävän pitkää sängynpäällistä. Tämä on kyllä ihan loistava!


Juhlahumun laskeuduttua me valmistaudutaan prinsessan kanssa pieneen minilomaan Helsingissä. Laukkuja pakataan jo tohinalla ja ilmassa on käsin kosketeltavaa jännitystä :)

5 kommenttia:

 1. Suloinen synttärisankari ja ihanat herkut. :P Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Onpa niin makeat värit ja sävy sävyyn sankari ja syötävät. Sisustusta uudesta kodistasi katselisi lisääkin:).

  Satu

  VastaaPoista
 3. Onnittelut synttärisankarille!

  VastaaPoista
 4. kiitosta vaan onnitteluista ja lomantoivotuksista!

  Täytyy ehdottomasti palata sisustusaiheilla!Sitä vain muka on aina niin kiireinen, että blogi meinaa jäädä vähän oman onnensa nojaan :)

  Näistä teidän kommenteista kyllä saa sitten sitä uutta intoa ja toivottavasti ideoitakin, joita laittelen kyllä korvan taakse! Kiitos Satu tästä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja pirteä synttäri tunnelma!

  VastaaPoista