Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Huh huh huisketta!

No nyt on sitten tultu siihen pisteeseen, etten meinannut enää päästä omaan blogiini kun olin unohtanut salasanan... Ilmeisesti blogitauko ei vallan ihan liian pitkä kuitenkaan ollut koska sieltähän se vielä löytyi mistä aina ennenkin... muistin syövereistä. Ei ole tullut blogailtua kun ei ole oikeastaan tapahtunut yhtään mitään arkea kummempaa. Paitsi vohvelirauta... NAM! Kesä on nyt sitten tullut parvekkeelle myös vohveleiden muodossa. Etenkin niiden suolaisilla täytteillä täytettyjen! Lapset ronkuvat joka ilta "tehdään lettuja" ja minä yritän rajoittaa tätä riemua.
Eikäkö niin!

Onhan täällä tapahtunut! Työrintamalla. Nimittäin Viivu's Home saa ihanan piskuisen liiketilan kaupunkiin ihan lähiaikoina. Se on pitänyt minut kovasti kiireisenä. Intoa puhkuen taas odotellaan mitä kesä tuo tullessaan! Varmasti tulevina päivinä saatte kuulla lisää touhuista täällä. Pian alkaa tapahtua :)


3 kommenttia:

 1. Tää täällä näyttää peukkua sekä vohvelivillitykselle että kivijalkapuodille!! Hienoo. :)

  P.S. Meillä uppois kans ja vohveleita ihan määrättömästi, on se vaan sellanen kirottu kapine niin hyvässä ja pahassa, se vohvelirauta meinaan. ;))

  VastaaPoista
 2. Malttamattomana odottelen putiikkiuutisia!! Täältä kaakkois-Suomesta kun on taas kesän tullen tarkoitus tulla Kajaaniin kyläilemään...viime kesänä olimme siellä juuri silloin kun putiikki oli kiinni, joten jospa tänä kesänä paremmalla onnella ;o)

  -Nina

  VastaaPoista
 3. Ihania putiikkiuutisia! Laitathan tietoa kun putiikki aukeaa ja mistä sen löytää, niin tulen varmasti käymään. Viime kesäinen putiikkikin oli ihana :) Tsemppiä oikein kovasti!

  /Hattis

  VastaaPoista