Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lumen alta paljastui piha

Aika menee ihan hurjan nopeaan! Siitä on jo puoli vuotta, tasan, kun muutettiin tytön kanssa tähän uuteen taloon. Haaveet vanhasta omakotitalosta muuttuivatkin yhtäkkiä todellisuuteen, jossa huomasimme asuvamme kahdestaan 3h+k kerrostalohuoneistossa. Muutamia vuosia sitten en olisi uskonut olevani tyytyväinen tällaisessa tilanteessa, mutta jos jotain olen oppinut niin sen, että eivät ne ulkoiset puitteet tai omaisuus tuo onnea. Itseasiassa olen tässä pienessä kodissamme viihtynyt paljon paremmin kuin missään koko Kajaanissa asumisemme aikana.

Jollain hassulla tavalla sitä on ainakin mielessään tehnyt paluun opiskeluaikoihin, jolloin asuimme tiiviissä pienkerrostalokommuunissa. Lapset olivat pieniä ja pihalla oli aina kesä ja leikkikavereita. Noilta ajoilta sydämeen on jäänyt monta ystävää, joiden kanssa vieläkin ollaan yhteyksissä vaikka elämä on meitä kuljetellut kauas toisistamme.


Lumen alta on alkanut paljastumaan merkkejä elämästä... Ensiksikin PIHA! Iso ja viihtyisän oloinen, vaikkakin hieman karu vielä. Pihaan on ilmestynyt lisäksi hiekkalelukokoelma ja nuken rattaat. Merkit kertovat vahvasti huoneistomme ulkopuolisesta elämästä... hmmm... olisikohan meille täällä pihakavereita?


Essu ainakin käy meitä välillä morjenstamassa... Karvoja ei ole ikävä mutta sitä iloista hännänhuisketta kyllä...


Ihanaa kun keväinen aurinko oikein kutsuu ulos. Tästä tulee hyvä kesä!!! Ja hyvää oli myös välipalaksi tehty omena-päärynä piirakka! 


Mukavaa loppuviikkoa kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Upea lukea välillä hyvin rehellistä tekstiä sinusta. Nostan hattua kun uskallat paljastaa noin paljon itsestäsi. Mukavaa luettavaa.

  Kivoja ulkoilu kuvia. Pian alkaa vihertää ja luonto herää. Jään seurailemaan puuhiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä päiväkirjamaista blogaamista mulla onkin jo ehtinyt olla ikävä :) Jatkossa tätä varmasti lisää! Kiitos ihanasta kommentistasi <3

   Poista
 2. Opiskeluaikaan mahtui kyllä monta hyvää hetkeä. :)
  Varmasti niitä löytyy tulevaisuudestakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti! Mukavia hetkiä myös sinulle :)

   Poista
 3. Moro!
  Mukava "kuulla", että elämä siellä Kajaanissa on mallillaan. Siltikään sun ei tarvi unohtaa haavetta vanhasta omakotitalosta, tulevaisuus voi tuoda vaikka mitä tullessaan ;).
  Aurinkoista kevättä toivottelee Jojensuun friidu(Heini.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla myös sinusta :)
   Ei kai niitä vanhan talon haaveita VOI unohtaa :) Mutta tällä hetkellä tuntuu myös tärkeältä nauttia hetkestä "tässä ja nyt" :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :)
   Ihana olisi kuulla myös teidän kuulumisia! Teilläkin on huikeat muutokset siellä edessä... Olette ajatuksissa <3

   Poista