Sivut

lauantai 12. toukokuuta 2012

Varaslähtö

Me tehtiin oman äitini kanssa varaslähtö äitienpäivään. Kaikki lapset ovat viikonlopun isällänsä, joten päätin pyytää äidin vaihteeksi muihinkin kuin lastenhoitohommiin. Käytiin ihanassa kahvilassa voileipäkakulla, juustokakulla ja kahvilla ja shoppailtiin vähän kosmetiikkaa ja tietysti kukkia. Sellasia naisten juttuja joiden ohi miehillä tuntuu ainakin kaupassa olevan kovasti kiire. Päivä "huipentui" vielä Essun (mäyräkoira) trimmaukseen, joka sinänsä ei kuulosta kovin hauskalta mutta voin vakuuttaa, että monet naurut saatiin siitähin ähellyksestä :) 

Kotiin palattuani sain vihdoinkin kipinän vähän raivata ja siivota parveketta, laittaa sinne maton kesäksi ja pikkuhiljaa aloin kasata sinne myös muuta "kesätavaraa". Tästä tulee meidän kesäolohuone, jonne aion hankkia pienen pöydän ja tuolit kahvihetkiä varten. Parveke on lasitettu, joten se soveltuu oikein hyvin pieneksi kesähuoneeksi. Nämä kuvat ovat siis vasta alkusoittoa, ja tuskin mikään tulee jäämään lopulta ihan näin, mutta pientä esimakua oli hauska viritellä jo itsellekin iloksi. 


Tyttö oli viritellyt eilen kotoa lähtiessään pupulle niin hauskan kesäpedin, että päätin siirtää pupunkin nautiskelemaan parvekkeen tunnelmasta. Jotain tuollaista asentoa minäkin olen kesälle suunnitellut :)Aikamoinen "äitienpäivä" siis jo tänään... Nyt vois sitten vaikka alkaa odottelemaan huomista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti