Sivut

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Arvonnan aika!

Kivaa karkauspäivää kaikille! Ajattelin tulla vain kertomaan, etten ole karannut minnekkään, ja hamekankailtakin taisin välttyä... 

Sensijaan käynnistelin Facebookkiin (eikö se suomalaisittain jotenkin noin kirjoiteta...) puodin sivuille tykkäämisarpajaiset! Käykäähän siellä tykkäilemässä, niin osallistutte tällaisen söpön Mailegin pupun arvontaan!


Mukavaa  viikkoa toivottelevat Viivu ja Daniel (the pupu)

4 kommenttia:

 1. Mä en facebookkaa joten en voi osallistuu arvontaan, mut nätti pupu silti. :) Ja hei, mä muutin hamekankaan muotoon uudet verhot..

  VastaaPoista
 2. :) Täytynee kehitellä piakkoin tännekin sit jotain niille, jotka ei bookkaa...

  Teitäkin kuitenkin on, tiedän! Munkaan ei ehkä pitäis... Niin ehtis vaikka verhoja ommella :)

  VastaaPoista
 3. Minäkään en ole facebookissa ihan periaatteesta. En tykkää tyylistä, että pitäisi olla jossain epävirallisen rekisterin tyylisessä kirjoilla. Mielestäni tämä on mennyt vieläpä sellaiseksi, että siellä olemiseen "pakotetaan", jotta pysyisi ajan hermolla tai tietäisi asioista lähes reaaliajassa.

  Mutta ihana pupu ja ihana tämä sinun blogisi edelleen!

  -Minna-

  VastaaPoista
 4. Kiva, että sinustakin on taas alkanut "kuulumaan" useammin. :)

  Minäkään en ole naamakirjassa ja en aio sinne koskaan mennäkään. Kyllähän sitä toisinaan on aika ulkona työpaikan juoruista kaffepöydässä, mutta ei haittaa. Niin ja ihmisten reaktiot ovat aika mielenkiintoisia, kun kuulevat etten todellakaan ole siellä naamakirjassa. ;)

  -Satu

  VastaaPoista