Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Värisirkus

Rie Elise Larsenin ihanan värikkäät lamput ja muutkin tuotteet on jo pitkään olleet mun suosikkeja. Ihastuin näihin ensinäkemältä, ja en ole vieläkään kyllästynyt! Eniten näillä tulee sisustettua lastenhuoneessa, joka jo valmiiksi oli aika voimakkailla väreillä tapetoitu. Tummaan liilaan ja vaaleampaan mustikkapirtelöön nämä värikkäät paperituotteet tuovat mielestäni juuri sopivasti piristystä ja raikkautta.


Kotileikit on meillä nyt se "must" juttu...
 

Vauvat kahvittelevat päivittäin viirinauhan alla :)
(...juu kyllä, meillä vauvat kahvittelee...)


...ja Herra Hakkarainen tarkkailee puuhia nukkumalla.

Eilen mulla oli hetki aikaa istahtaa rauhassa tekemään myöskin uutta tilausta Rie Elise Larsenin tuotteista tuonne puodin puolelle, ja ajattelin teillekin muutaman ihanan kuvan jakaa. Tykkään <3
Koska näitä uusia ihanuuksia saapuu kevään kuluessa putiikin hyllyille, päätin myydä viimeisiä "vanhaa kuosia" olevia tuotteita nyt alennettuun hintaan! Käykääs katsomassa kaupan puolelta mitä sieltä löytyy. Osaa tuotteista on jäljellä enää ykköskappaleita, joten kannattaa olla nopea!

Ps. Pientä pöytälampun kehikkoa kysellään jatkuvasti, ja sitä on tulossa!

3 kommenttia:

 1. Ihania värejä! Mukava kuulla, että tuota pientä pöytälampun kehikkoa on tulossa...nimittäin aioin juuri sitä kysellä sinulta.:)

  VastaaPoista
 2. :) Eikös! Värikkäitä, ja ihanan jotenkin raikkaita!

  Moni on lampun kehikkoa kysellyt ja kaipaillut, joten nyt tulee iso satsi! :)
  Maanantaina lupasivat lähettää...

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Tuo ihana turkoosi pöytälampun jalka...tai no koko lamppu <3 Olis niin pakko saada itselle. <3

  VastaaPoista