Sivut

perjantai 24. helmikuuta 2012

Katse karvoihin

Nyt se on taas todistettu, että pitkät hiukset eivät vaan sovi mulle! Kun hius kasvaa reilusti olkapään yli, se muuttuu ihme haperoksi ja lopulta sen lirun takkutukan kanssa menee hermo! Mallin haluaisin kuitenkin säilyttää pitkähkönä, ja Kalastajan vaimon blogista opinkin pari päivää sitten uuden termin LOB, joka onkin saanut minut taas innostumaan tästä omastakin "puolipitkästä" mallistani. 

Kun jotain saa päähänsä, niin sitä haluaa toimia nyt ja heti, ja siksipä uskaltauduin harjoittelijan käsiin tuohon ihan meidän lähellä sijaitsevaan kampaamoon. Oli itseasiassa aika mukavaa, kun joku kerrankin leikkasi hiukset oikein "ajan kanssa" ja joka karvan tarkkaan harkiten :) Mikäs siinä, kun aikaakin kerran oli! Ja mikä parasta, edullistakin vielä!


Hiuksia mulla ei arkena juurikaan tule "laitettua" mutta tällanen lyhyempi malli sopii siihen hommaan oikein hyvin. Hiukset on sen verran luonnontaipuisat, että kun ne kampausnesteen kanssa "rutistelee" suihkun jälkeen, ne kuivavat himppusen pörröisiksi. Sitten vain tupsautus hiuspuuteria tyveen ja pikkasen lakkaa. Ei juuri voisi olla helpompaa! Tuosta hiuspuuterista en kyllä enää luopuisi, ja tiedän, että meitä on monta! Pelastaa monta kertaa kiireessä.

(Arh! Kuvat on säälittäviä kun herjottelin käyttämään tuota itselaukaisijaa jonka tänään löysin :) 
Tarkkuus ei ihan sattunut... mutta eipä se aina satu.)

Ensi kerraksikin on jo malli mietitty... Haluaisin kokeilla niinkin päin, että hiusmalli olisikin edestä pidempi ja takaa lyhyempi. Tähän tyyliin...


Väri onkin mulle sitten se ongelma! Iho ei tahdo kestää noita hiusvärejä, ja niinpä olen mennyt jo muutaman vuoden pelkillä vaaleilla raidoilla sillontällön. Mulla vaan on tällainen hassu hius, että se kasvaa kohtuullisen tummana, mutta itsestään vaalenee ajan kuluessa. Näytän siis aina siltä, kun kärsisin pahemman luokan juurikasvusta :) Onneksi kesä, ja aurinko taas hiukan tasoittavat sitäkin "ongelmaa".

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin aloittelen täällä äidin omaa viikonloppua! Kivaa on tulossa, mutta kerron siitä sitten lisää ens viikolla! Voikaa hyvin!

1 kommentti:

  1. Oi miten kivat! Sopii kyllä ihan kympillä sulle. Tai 10+...hih.
    No mitä kivaa, ens viikkoon on liian monta päivää???

    VastaaPoista