Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Koulusta päivää

Huhhuh mikä viikko! Aika ihana, aika kylmä ja aika tapahtumarikas.

Tein paluun "alkujuurille" ja kävin vähän kokeilemassa miltä ne opettajan hommat oikein maistuivatkaan, ja maistuivathan ne! Intoa puhkuen ja hiukan haikeanakin touhuilin kolme päivää reippaiden kolmosluokkalaisten kanssa. Ihan vähän oli ollut ikävä... Mutta ihan vähän kyllä myös perjantaina huokasin helpotuksesta kun pääsin ihan "oikean" viikonlopun viettoon :) Verkkokauppaa pyörittäessä kun nuo työ ja vapaapäivät menevät niin kovin helposti sekaisin ja toistensa päälle lomittain. Siinä ehkä seuraava tavoite. Eroittaa työ ja vapaa-aika selkeästi toisistaan... Viikonloppu joka TUNTUU viikonlopulta on aika ihana sekin!


Olen ilmeisesti saanut myös salaisen ihailijan... Kesken koulupäivän minut nimittäin yllätettiin kukkalähetin toimesta. Kyllä siinä riitti sitten ihmettelemistä koko luokalle! Ope sai kukkia, eikä lähettäjä ollut jättänyt edes pientä vinkkiä itsestään!  Hiukan oli hemmoteltu olo... ja ehkä häkeltynytkin, mutta päätin nauttia näistä täysillä! Veikkaan, ettei näitä ihan joka viikko tule. :)

Meidän hurlumheiviikko on jatkunut melko vauhdikkaalla viikonlopulla ja huomenna lähdetään pikkuneidin kanssa katsomaan balettia! Saataisiinkohan me sitten oikein vaaleanpunainen postaus aikaiseksi?

Mukavaa viikonloppua kaikille teille :)

5 kommenttia:

 1. Se varmasti yrittäjänä on vaikea pitää työ ja vapaa-aika erillään. Vaikka niin on kyllä nuissa open hommissakin välillä. Harvase ilta sitä huomaa tekevänsä vielä yömyöhään töitä :/. Hienoa, että open hommiin palaaminen on tuntunu nuin hyvältä! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana ylläri, ruusuja!
  Oikein mukavaa sunnutaita sinne teille:)

  VastaaPoista
 3. Ihania ruusuja vau, mikä ylläri:)Mukavaa baletti esitystä.

  VastaaPoista
 4. Hatunnosto open hommiin palaamisesta, kokemuksesta tiedän ettei se ole helppo askel. Mites ne sisustusalan opinnot? Onko ne valmiit? Vai hylkäsitkö ne?

  VastaaPoista