Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Mo!

Heippa vaan ja hauskaa palindromipäivää 21022012 :)

... Tai mitä siitä vielä on jäljellä. Meillä on huisketta riittänyt kun ihanat sukulaiset matkasivat taas etelästä tänne tuuleen ja tuiskuun hiihtelemään viikoksi. Onneksi ne on malttaneet hiukan muutakin kuin sivakoida pitkin metsiä, niin meillekin on ollut seuraa aina iltaisin.


Tänään on juhlittu toiseksi nuorimman serkuksen 7-vuotispäivää syömällä kakkua, kahvittelemalla,  konttailemalla pitkin mummolan lattioita, kiinnittämällä aasille häntää ja käymällä koko suvun voimin elokuvaa katsomassa.


Koko päivä on ollutkin tosi ihku daa ja LOL!


Oikeasti meillä oli ihan hauskaa! Yksi juhlavieraista on vaan juuri herännyt päiväunilta ja sen huomaa surkeasta suun asennosta. 

Päivän elokuvavalinta "Risto Räppääjä ja Viileä Venla" puhutteli ja viihdytti ainakin näin teini-ikää lähestyvän vanhempana. Lähdin elokuvaan ajatuksenani keskittyä lähinnä lavastuksen ja puvustuksen maailmaan, mutta huomasinkin tempautuvani mukaan aika kokonaisvaltaisesti. Aiheeltaan ja teemoiltaan ehdottomasti paras ja kiinnostavin Risto Räppääjä tähän mennessä!


Päällimmäiseksi jäi tyytyväisyys siitä vapauttavasta tiedosta ettei enää "tarvitse olla nuori" ja mahtua makkarankuoreen, sekä mieleen soimaan Elvi Räppääjän ihanat sanat:


"Nuoruus ei oo yhtään kivaa, nuorisovaate puristaa! 
Nuoruus ei oo yhtään kivaa, se on KAMALAA" 
 
(No ei se oikeasti kamalaa ole, mutta käykää katsomassa, niin ymmärrätte ;) )


1 kommentti:

  1. Jupelis, mekin käytiin viikonloppuna kattomassa. Tykättiin, 3veestä alkaen ; D Tuo nuorimmainen meillä onkin odottanut sitä jo kauan. Mo!

    VastaaPoista