Sivut

lauantai 6. elokuuta 2011

Eilen illalla kaivoin kaapista pehmoisen, lämpimän palmikkoneuleen ja sytyttelin kynttilöitä kaikkialle. Ilmassa oli jo selvästi syksyn tuntua. Ihan pikkasen huomasin jo odottavani pimeitä syysiltoja, jolloin ei edes tee mieli lähteä minnekkään vaan laittaa koti kauniiksi ja nauttia yhdessä olosta tai hyvästä kirjasta sohvan nurkkaan käpertyen.

Myös puodin puolella aletaan syksyyn valmistautua pikkuhiljaa, ja ensi viikolla saapuvatkin valikoimiin IHANAT myssyt perheen pienimmille lämmikkeeksi. Lisäksi saamme erän nahkaisia, käsin valmistettuja nahkatossuja kerhotossuksi tai jumppatuokioille. Niin se vaan arki taas alkaa, mutta yritetään yhdessä tehdä siitä pikkuisen hauskempaa! Eikös :)

5 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania myssyjä ja tossut:)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, ihanaa, kun olet tilannut tuotteita lapsillekin :) Kuinka kauan puoti on vielä Paltaniemellä? ...toivottavasti yli talvenkin, voiko piristävämpää paikkaa ollakaan tällä suunnalla!! -Minna-

  VastaaPoista
 3. Voi ei kuinka sööttejä myssyjä! Onko jo tietoa missä koossa näitä tulee? :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei miten sulosia!!! Facen puolella jo näitä ihastelinkin kovasti.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi rakkaat miten ihania kommentteja! Paltaniemen puodin tulevaisuus on ihan auki vielä, mutta ainakin elokuun loppuun ollaan vielä entiseen malliin paikalla. Aukioloajat saattavat hiukka muuttua, kun koulut alkavat, mutta tiedotan niistä sitten FB:ssä ja blogissa myöhemmin!

  Myssyt ja tossut on pääasiassa 1-5 -vuotiaille, vauvamyssyt toki 0-6kk kokoa. Laitan tarkemmat kokotiedot verkkokauppaan ens viikolla :)

  VastaaPoista