Sivut

tiistai 30. elokuuta 2011

Vaikka kesä on ihana, niin jotenkin tää syksy aina tuntuu myös yllättävän ihanalta. Ilma raikastuu (niin ihana kuin se kelle onkin!) ja pimeys...sekin tuntuu pitkästä aikaa hyvältä.


Nämä kuvat on otettu mun vanhempien luota, ja itseasiassa äidin ottamia, mutta laitan niitä nyt kuitenkin tänne muistoksi, koska näissä on just jotain sellasta ihanaa ajan havinaa, jota rakastan!


Olen aina ollut heikkona vanhaan, hiukka kelottuneeseen puuhun, ja se hiipii taas syksyn tullen meidän kotiin.


Teen tosi paljon töitä tietokoneen ääressä, ja tähän asti se on tapahtunut eteisen, keittiön ja pojan huoneen väliin jäävässä ahtaassa välikössä. Nyt kun täällä on vähän muutenkin myllätty kotia uuteen uskoon, niin valtasin hiukkasen isomman nurkan työpisteelle. Mistään työhuoneista meillä ei todellakaan voida puhua! Melkoinen kommuuni tää meidän kämppä :)


Kovasti on kaikki kesken, ja seinille on suunnitteilla jotain muuta kuin tuota mitä niillä nyt on, mutta yksi unelma, SUURI PÖYTÄ on onneksi totta! Ostin tän pöydän joskus keväällä (???) House Doctorilta ja tähän mennessä  se on palvellut sekä myynti-, ruoka-, että nyt myöskin työpöytänä, joten voitas varmaan sanoa, että on hintansa haukkunut!

Pöytä on iso (minun mittanauhani mukaan), mutta lapsen lelut ne on sulosesti siinä heti jalkojen juuressa...

Elintason nousua odotellessa... :)


3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Täältä kans löytyy yks joka on heikkona vanhaan, kelottuneeseen puuhun. Siinä vaan on sitä jotain!

  VastaaPoista
 2. Mä aloin yks päivä miettii että missähän Viivu luuraa ku ei postaile enää mitää - sullahan on uusi blogi, hitsi ku oon missannu vaikka mitä. :D

  VastaaPoista
 3. Syksy on kyllä ihanaa aikaa! Taas huomaa katselevansa kotiin lyhtyjä ja kynttilöitä :)

  Minäkin hankin meille ison antiikkisen kirjoituspöydän, mutta huomaan tietokoneen siirtyneen olohuoneen ruokapöydälle... Kirjoituspöytä on vähän väliä täynnä kaikkea mahdollista puhtaista pyykkipinoista lasten leluihin! Olen jo harkinnut myyväni koko pöydän, mutta saa nyt nähdä ;)

  Ostin sinulta lauantaina vauvan nahkatossut, ne on muuten tosi ihanat ja käytännölliset!!

  Minna

  VastaaPoista