Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Unipöhnässä

Parhaat ideat syntyvät usein yliväsyneinä unen ja valveen rajamailla, kun kontrolli ei enää ihan pelaa, ja ajatukset laukkaavat villeinä ja vapaina ilman mitään päämäärää. Toissa iltana pidin elämäni parhaan puheen ja eilen sisustin koko meidän kämpän uusiksi. Nyt kun vain vielä muistaisi, että mikä piti laittaa mihin...  Joitain loistavia ideoita sain... muunmuassa pupun häkin paikasta, joka ei ole se kaikkein kaunein siustuselementti, huoh!

Siinä samassa yliväsyneessä, luovassa tilassa taisin tilata itselleni myös syysneuleen, jonka myötä aloin haaveilla sinisistä saappaista! El Naturalistan mallistosta löysinkin kivan värisiä, mutta näistä malleista en oikein ole vielä ihan varma...
Korolla vai ilman???

Ihanaa muuten, kun kaupoista saa taas tumman sinistä vaatteiden muodossa!


9 kommenttia:

 1. Ihanat kengät nuo molemmat! El Naturalistat on kyllä parhaat! Sen mitä sinua olen liikkeessäsi nähnyt, niin nuo korolliset vois sopia sulle mun mielestä paremmin :) Siis oletko jo sulkemassa puotia koululla? Olen niitä harvoja, jotka ei ole facebookissa, joten ihan pihalla taas kerran ;) -Minna-

  VastaaPoista
 2. Heippa Minna!

  Itse olen kyllä kans kallistumassa noihin korollisiin :) Sen verran lyhyellä varrella muuten varustettu :)

  Putiikki koululla sulkee ovensa ainakin toistaiseksi ens sunnuntaina. Vielä siis ehdit piipahtaa ;)

  VastaaPoista
 3. Täydellisiä on molemmat!
  Olen noita matalia ihaillut ja haluaisin itselle. En vaan ole livenä missään nähnyt. Mulla kun on tosi leveät pohkeet, niin jännään, et meniskö nuo. Olis niin mun tyyliset. =)
  Korollisia veikkaisin myös sulle.

  VastaaPoista
 4. Ihanat noi matalapohjaiset. Korollisissa muhun kolahtaa enempi kapea korko :). Nää taitaa vaan olla niin kalliita, etten ikinä raaski panostaa. Vaikka nyt työssäkäyvänä (aiemmin opiskelija) olen päättänyt, etten osta enää keinonahkaisia kenkiä :D.

  VastaaPoista
 5. Korko minusta hassun näköinen, matalat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 6. Siinäpä se, molemmat on ihanat, mutta kummatkaan ei herätä sitä "NUO" efektiä... Siksi kai ne vielä on täällä blogissa, eivätkä mun jalassa :) Ihan kuin olisin joskus lehdessä nähnyt vielä kolmannen mallin... ja se oli se WOW.

  Taidan jäädä sitä odottelemaan :)

  VastaaPoista
 7. Alemmat mulle!! Tunnustan, oon ihan surkee koroilla.. ;)

  VastaaPoista
 8. Ilman korkoja paljon nätimmät ja reippaammat! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos mielipiteistä!

  Mä muuten löysin ne täydelliset! Esittelen ne sit kun (jos) löydän jostain ihan omaksi asti!

  VastaaPoista