Sivut

maanantai 29. elokuuta 2011

Turkoosi kaappi

...jos lupaatte ummistaa silmänne tuolta tapetilta, niin laitan pari kuvaa meidän keittiöstä...

Tänään on ollut vähän lötköpötköilypäivä. Olen edelleen kipeenä ja jotenkin vain tuntui, että yksi lepopäivä olis vielä tarpeen. Postissa olen toki pistäytynyt ja kaupallakin pakkailemassa muutamia tavaroita, mutta sillain omaan tahtiin...

Kaupalta me saatiin vihdoin kotiin myös miehen ukin perintökaappi. Kyseessä on alunperin keittiön kaapistojen yläkaappi, mutta mepäs vinksautettiin se ylösalaisin, ja siitä saatiin keittiöön kiva pieni kaapisto. Vetolaatikot vain toisinpäin ja valmista tuli! Pinta on ihanasti kulunut ja minusta nähden saa ollakin. Ei tätä raaski edes entisöidä.


On ollut ihan huippua, kun nyt on ollut paljon rauhallista aikaa lasten kanssa, vaikka pää onkin räkää täynnä. Pieni pysähtyminen sillointällöin tekee vaan NIIN hyvää!Rapsutelkaa toisianne ;)

7 kommenttia:

 1. Oi ihana kaappi!!Kaikkea ei tosiaan raaski eikä tarvikkaan entisöidä!<3

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu idea kääntää kaappi ylösalaisin!!! Se on todella kaunis.

  VastaaPoista
 3. Kaappi on just ihana kun se on ajan patinoima ;) Mullekin joku räkätauti tännenäin, oon loman tarpeessa, heh :O)! Toivottavasti paranette pian <3!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tuu käymään! ♥

  Ps. Mikä vika tapetissa, hihii... Se OLI superihana silloin kymmenen vuotta sitten! ;)))

  VastaaPoista
 6. Hei, joko löysit ne unelmiesi saappaat? Jos et, niin kurkkaappas ElNaturalistan omaa nettikauppaa. Noiden kahden saappaan lisäksi siellä näytti olevan ainakain viidet eri saappaat pitkällä varrella. Ja moni niistäkin oli saatavana sinisenä :)

  Ihania...luulenpa, että löydät omasi :)

  VastaaPoista
 7. Vau mikä kaappi!

  Ja voi miten ihana kuva teistä lopuksi ♥

  VastaaPoista