Sivut

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kotoilua

Ihan luvattoman vähän on tänä kesänä tullut oltua kotona! Nyt kun syksy (kyllä vain!) painaa päälle, on tässä se valoisa puoli, että kotona tulee pyörittyä huomattavasti enemmän. Mihinkään ei ole enää kiire, eikä mihinkään edes oikein tee mieli lähteä kun vettä sataa ja paleltaa. Niinpä mekin on saatu VIHDOIN haettua loput muuttokuormasta kotiin! Vastahan siitä on pari vuotta kun muutettiin!Varsin vähän siellä enää oli mitään mitä olisin kaivannut, mutta tämä ruskea halppiskaappi sai paikan eteisestä. Mielessä kävi jo maalaaminen, mutta olkoon nyt alkuun noin.


Edelleen kammoksun näitä tapetteja ja lattiakin tekis mieli maalata, joten ei ihan hirveesti tee mieli aina kotia esitellä... Kun mielessä on kokoajan "sen oikean" etsiminen, niin isompaan pintaremppaan en oikein tuota miestäni saa innostumaan... Vielä vuosi... sitten se taas alkaa: Viivun kodin metsästys!

1 kommentti:

  1. Tiedän tuon tunteen ku tuntuu ettei kehtaa paljoo panostaa. Meillä sama juttu ollu jonku aikaa jo, että tiedetään tän olevan väliaikaisratkaisu. Nyt on kuitenki kämppä myynnissä ja mun kriittinen silmä kattoo myyntikuvia kauhulla! ;) Se mun koti taisi löytyä, eli hyvää kannattaa sunki Viivu odotella!

    VastaaPoista