Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Haikuja

Tänään on ollut hiukkasen haikeaa... tosin onneksi niin vauhdikasta, että se haikeuskin meinasi siinä sitten aina välillä unohtua. Viivu's Home:n kesäputiikki sulki ovensa tänään ja matkaa kohti uusia tuulia. Olen nauttinut ihan suunnattomasti siitä, että olen saanut olla kaikkien teidän asiakkaiden kanssa pienen hetken kesän varrella. Verkkokaupan pyörittäminen, se on kuulkaas joskus aika yksinäistä hommaa...

On ollut ihan huippua nähdä teitä, oppia tuntemaan (ainakin monet kasvot ovat jääneet mieleen...) ja kuulla pieniä tarinoita elämästänne. Olen oppinut tämän kesän aikanasen, kuinka tärkeää on, että asiakkaistaan saa voimaa. Nöyrästi, ihan oikeasti, kiitän teitä siitä! Matka jatkuu, ja tästä eteenpäin tavataan ainakin verkkokaupassa, mutta toivottavasti pian taas jo jossain... Siellä, minne elämä kuljettaa!


3 kommenttia:

 1. Onneksi sulla on tuo verkkokauppa :) Toivottavasti nähdään vielä kuitenkin ihan "liveputiikissa"! Onnea uusiin suunnitelmiin :) Minna

  VastaaPoista
 2. Kiitos Viivu hyvästä ja ystävällisestä palvelusta. Jään odottelemaan mielenkiinnolla tulevaa ja toivotan menestystä uusille haasteillesi. Nimim. Tyytyväinen lauantain asiakas, joka ei ole ennen kommentoinut.

  VastaaPoista
 3. Voi jukran pujut! Ihan harmittaa, kun nää kommentit ei jostain syystä näy tuolla explorerin puolella, ja NYT vasta nää huomasin!

  Kiitos teille molemmille :)

  Hihii, ihanaa saada kommenttia myös teiltä, joita olen ihan livenäkin tavannut!

  VastaaPoista