Sivut

perjantai 19. elokuuta 2011

Valkoinen pöytä

Yleisön pyynnöstä sit välillä jotain muutakin kuin töitä... :) Nimittäin KOULUTÖITÄ!

Hiukka vaihtelevalla menestyksellä olen koululla ehtinyt käymään viime aikoina. Uusille lukijoille tiedoksi, että opiskelen siis töiden ohessa, vai oliko se toisin päin... tilasisustajaksi. Tän päivän urakkani oli pintakäsitellä tätä valkoista pöytää, josta nyt sit näyttääkin tulevan harmaa penkki! Jotenkin tämä NIIN hyvin kuvastaa tätä mun rönsyilevää luonnetta... Eipä sitä aina lähtiessä tiedä mihin sitä lopulta päätyy :)
Päivä hurahti maalaamossa ja näiden huurujen jälkeen uni maistui! Ihan pakko oli ottaa pienet päikkärit, nimittäin illalla on tiedossa romanttinen ilta ihan kahden ihkun ystätäväni Iran kanssa! Vain me kaksi ja Elokuu!

4 kommenttia:

 1. blogisi vaikuttaa todella kivalta ja mielenkiintoselta ! kertoisitko opinnoistasi peruskoulun jälkeen ? :) mitä kouluja olet käynnyt ?

  VastaaPoista
 2. Kiva kun löysit tänne!

  Peruskoulun jälkeen olen opiskellut Joensuun yliopistossa kasvatustieteitä ja hiukkasen myös matikkaa :) Luokanopena toimin n. 5v. kunnes päätin toteuttaa unelmani, ja lähteä opiskelemaan sisustusta ja yrittäjäksi.

  Open hommat oli ihania, mutta päivääkään en ole katunut myöskään tätä ratkaisua :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Toivottavasti koulussa on kivaa! Hieno pöytä-penkki on. Onneks oot laittanu nuo suojalaput ettei lattia mee likaseks..:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos romanttisesta leffaseurasta, hih... ♥

  VastaaPoista